Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Interim redovisningsansvarig till internationellt bolag

Ansök nu
Till ett interimsuppdrag söker vi en kvalificerad och erfaren redovisningsansvarig. Uppdraget startar i augusti och sträcker sig till april 2024 med möjlighet till förlängning. Vår kund har sitt kontor i närheten av Delsjömotet och viss flexibilitet finns i att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Om tjänsten
Som redovisningsansvarig kommer du ha en central roll i at säkerställa korrekta och noggranna redovisningsprocesser samt ge stöd åt redovisningschef och teamet. Dina ansvarsområden innebär bland annat:
  • Ansvara för den dagliga redovisningsprocessen inklusive bokföring, avstämningar och rapportering till ledningen i Schweiz för det svenska bolaget
  • Genomföra månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Hantera skattedeklarationer
  • Implementera och förbättra redovisningsrutiner och interna kontroller för att säkerställa överensstämmelse och effektivitet
Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du är trygg och självgående i ditt arbete, driver processer framåt och har en god förståelse för redovisningsprocessen. Flytande kunskaper i engelska är ett krav då du har många internationella kontaktytor.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig efter olika personer och sammanhang.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 31 maj.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson
Sofia Erikson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare