Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent till långsiktig tjänst på Hisingen


Till vår kund som sitter på Hisingen söker vi nu en ekonomiassistent till leverantörsreskontran med start i mitten på januari. Det är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter att gå över i en anställning hos vår kund.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett team om sju personer. I din roll kommer du att fokusera på leverantörsreskontra, vilket innebär att främst arbeta med fakturakontroll, ordermatchning, kontering och attestering av leverantörsfakturor. Du kommer även sitta som ansvarig för fakturahanteringssystemet MediusFlow där din roll b.la. blir att utveckla och effektivisera processerna.

Har du erfarenhet av MediusFlow och SAP är det en fördel, men inget krav.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I rollen ingår både interna och externa kontakter så därav är goda kunskaper i svenska som såväl engelska ett krav.
Vi tror att du är en nyfiken, ödmjuk och driven person som trivs med att arbeta strukturerat och har lätt för att kommunicera med andra. För att passa i rollen är du också effektiv och van vid att arbeta med stora volymer samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du tycker om att arbeta självständigt och har ett sinne för problemlösning.


Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Talent Acquisition Manager Frida Dalevik på 0702-071131. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

SJR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Landskrona
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb