Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Controller till globalt bolag i Göteborg

Vi söker för kunds räkning en controller till ett uppdrag med start i april och som sträcker sig minst till och med januari 2024. Tjänsten är på heltid och det finns goda chanser till att uppdraget blir förlängt. Här får du jobba på ett globalt bolag i en operativ roll med många kontaktytor!

Om rollen
Som controller kommer du att arbeta tätt tillsammans med så väl projektledare och produktionsledare som controllers i ditt egna och andra team i bolaget. Du har många kontaktytor i rollen och i ditt närmsta team är ni sju personer med liknande arbetsuppgifter fast ni jobbar mot olika segment.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära budget- och forecastarbete, visst bokslutsarbete och rapportering månadsvis, uppföljning i projekt, ad hoc-rapporter och analyser. Du blir en business partner gentemot verksamheten där du följer upp ekonomin och deltar i förbättringsarbeten.

Kvalifikationer
Till den här rollen söker vi dig med eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat i ett större globalt bolag och att du har en god förmåga att förstå och sätta dig in i olika system. Rollen kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du självständig och lösningsorienterad med en god analytisk förmåga. Du har förståelse för olika dataflöden och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och som trivs i en roll med många kontakter. Du är trygg i dina kunskaper och ser möjligheter i utmaningar.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 30 mars.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson
Sofia Erikson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare