Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Affärsinriktad Kundekonom till Skogssällskapet

Ansök nu
Skogssällskapet har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Vi erbjuder hållbar utveckling och förvaltning av skogsfastigheter till privata och offentliga skogsägare samt äger och utvecklar egna skogsinnehav. Vi gör det enkelt att äga, bruka och förvärva skog. Genom vår samlade kompetens förverkligar vi kundernas mål med sitt skogsägande och berikar skogarna på olika värden - ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Vi erbjuder en professionell, oberoende rådgivning och är fria från ägarintresse i skogsindustrin. I våra egna skogar testar och utvecklar vi nya metoder och stödjer forskningsprojekt, vilket ökar kunskapen om hållbart skogsbruk. Skogssällskapet finns i Sverige, Finland och Lettland och huvudkontoret ligger i Göteborg.

Skogssällskapets medarbetarenkäter vittnar om ett uppskattat ledarskap, tydliga mål och en stolthet och trivsel. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör jobbet extra meningsfullt.
Skogssällskapet drivs av sina värderingar; öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Gillar du att skapa värde för kunder och är en affärsinriktad redovisningsekonom? Då kan det vara dig vi söker som kundekonom till Skogssällskapet i Göteborg eller något av deras större kontor. Skogssällskapet erbjuder flexibilitet och hybridarbete med möjlighet att delvis jobba hemifrån.

Om rollen
Som kundekonom är du Skogssällskapets spetskompetens inom redovisning, ekonomi och skattefrågor gentemot kunderna och tillhör ett team om sex personer med inriktning ekonomi och fastighetsrelaterade ärenden.
Du samverkar med kollegor både inom och utom teamet inom uppdragen med allt från löpande bokföring till rådgivning samt genomförande av generationsskiften och tillsammans erbjuder ni en helhetslösning inom skoglig ekonomi- och fastighetsrådgivning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Löpande bokföring, årsbokslut samt deklaration gentemot kunder
  • Rådgivning inom redovisning och skatter till kunder
  • Proaktivt skapa och medverka till nya affärer genom samarbete med övriga medarbetare på företaget

Din profil

För att trivas i rollen behöver du förutom att vara trygg med redovisningsarbete, vara affärsmässig, bidra till merförsäljning och uppskatta kundmöten. Du är civilekonom och har hunnit jobba några år med redovisning och har med dig hela bokslutsprocessen. Har du ett skogligt intresse ses det som positivt. För att bli framgångsrik i rollen är du en nyfiken, utåtriktad och affärsdriven redovisningsekonom. Du har förmågan att bygga förtroende och är pedagogisk samt bra på att kommunicera på svenska i både tal och skrift.
Är du intresserad av att bredda din kompetens och få möjlighet att utvecklas inom skoglig förvaltning så är detta jobbet för dig!


Ansökan

I denna rekrytering har Skogssällskapet valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-10-03. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.
Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare