Servicetekniker med intresse av hydraulik och maskinelektronik

Servicetekniker med intresse av hydraulik och maskinelektronik

Inledning:
Vill du arbeta med hydraulik och maskinelektronik? Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll och vill arbeta runt om i Göteborg med omnejd? Härligt, då kanske du är rätt person för Service Link!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Service Links en Servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Service Link.

Du kommer självklart få en gedigen introduktion och verktyg för att lyckas i rollen. Du arbetar självständigt men kommer ha tre kollegor i samma roll i Göteborg samt full stöttning från medarbetare i övriga Sverige. De erbjuder även en fullutrustad servicebil och all annan utrustning man kan behöva i arbetet.

Du kommer att utgå från hemmet och ditt område sträcker sig över Göteborg med omnejd. Tjänsten kan innebära arbete på annan ort men med målsättningen att det enbart ska förekomma dagsresor. Arbetstiderna är vardagar mellan 07-16 men möjligheten att arbeta 08-17 finns. Service Link erbjuder rätt person ett varierande, stimulerande och fritt arbete där de värnar om sina medarbetare.

Tillsammans med moderbolaget ATS-Orwak är de marknadsledande i Sverige när det kommer till service och försäljning av komprimerande utrustning. Service Link och ATS-Orwak är även en del av koncernen San Sac Group tillsammans med 15 andra bolag utspridda över hela världen. I Service Link är det i dagsläget 30 tekniker utspridda över landet och nu siktar de på att utöka teamet i Göteborg ytterligare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Service Link önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Service Link utför installationer, reparationer och underhållsservice på komprimatorer och balpressar. Arbetsmomenten innehåller till stor del hydraulik, elektronik och mekanik. Vidare kommer du ha tät dialog med deras kunder för att leva upp till förväntningarna och bibehålla den goda relationen.

Service Link tillgodoser deras kunder med service på hög nivå och hanterar över 15 000 maskiner och har cirka 10 000 befintliga kunder utspridda över hela landet.

Vi söker dig som:
Har B-körkort, vilket krävs i tjänsten då du kommer köra bil i arbetet. Har du arbetat som servicetekniker av något slag tidigare är detta starkt meriterande, annars ser vi positivt på om du har erfarenhet av att arbeta med hydraulik, maskinelektronik och heta arbeten (svetsning).

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Service Link. Du kommer vara ansiktet utåt gentemot kunder vilket gör det viktigt att du har ett gott kundbemötande. Du är trygg med att arbeta självständigt och är driven och strukturerad som person.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Josefin Sjöström
Email Mejla Josefin Sjöström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://servicelink.se/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Service Link Skandinavien AB utför tekniskt underhåll och service på avfallskomprimatorer och balpressar i hela Sverige. Förutom service och underhåll sköter även Service Link installationer, reparationer och ombyggnationer av avfallskomprimatorer, avfallspressar, balpressar och relaterad utrustning.