Orderadministratör

Orderadministratör

Orderadministratör / Logistikkoordinator - 50% 
Göteborg

Drivs du av att arbeta självständigt i en bred och flexibel roll? Är du ett energiknippe med starkt driv som tycker om kundkontakter, logistik och administration? Då ska du fortsätta läsa!

Serge Ferrari Group erbjuder en roll som orderadministratör / logistikkoordinator i den spännande och nischade solskyddsbranschen med sina unikt patenterade produkter som varit en del av den nordiska marknaden de senaste 20 åren. Vi söker dig med intresse för orderadministration, logistik och kundservice som vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med Serge Ferrari Group.

I det svenska dotterbolaget Serge Ferrari AB distribuerar vi solskyddsprodukter från våra fabriker i Frankrike och Tyskland. Vi kapar väv från rulle enligt kunds önskemål och hanterar marknadsmaterial som broschyrer och vävprover.

"Jag har bakgrund inom sälj och marknad i flera olika branscher och tyckte rollen på Serge Ferrari kändes som en spännande utmaning. Vi har erkänt kvalitativa produkter på flera olika marknader, bl.a. mot bygg, industri, solskydd, marint mm. Det är en roll som kräver flexibilitet och mångsidighet, perfekt om man inte gillar monotont arbete. 

Som ledare är jag prestigelös och sätter krav på eget driv."

Läs mer om vad Tobias och Sebastien har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/serge-ferrari

Om tjänsten
Rollen som orderadministratör / logistikkoordinator innebär en mix av både lagerhantering och administration. Du kommer att ansvara för att ta emot, processa, utleverera och administrera leveranser. Du kommer också verifiera beställningar, inklusive kunders information och betalningsuppgifter. Vidare samlar du in status för att uppdatera leveransdatum och samtlig info för kundorder. Du håller en god dialog med dina medarbetare och har kundkontakt via telefon eller e-post för att svara på frågor rörande både produkter och orderstatus.

Din profil
Till rollen som orderadministratör / logistikkoordinator söker vi dig som:  

  • Har vana och vilja arbeta självständigt
  • Har vilja att kombinera enklare lagerarbete, bl.a. truckkörning med administrativa uppgifter
  • Har erfarenhet av från serviceinriktat arbete
  • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Vi erbjuder
En tjänst med mycket flexibilitet där du arbetar efter frihet under ansvar. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom t.ex. innesälj och marknadssupport.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Tobias Kemvall på 0707-763763.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på Tel. 031-70 45 195. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Serge Ferrari, världsledande inom flexibla kompositmaterial, erbjuder expertis och produkter som hjälper dig att skapa för evigt innovativa projekt. Våra slitstarka lättviktslösningar har funktionen och estetiken inom många produktområden som byggteknik, industri, möbler och marint.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.