Hoppa till innehåll

Projektkoordinator
Göteborg - Kungsbacka

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med ledande tillverkare inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment efter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som projektkoordinator hos oss på SellPower kommer du ha ett övergripande administrativt ansvar för våra projekt inom solceller och energilagring. Du kommer att bistå projektledare och de övriga medarbetarna i projekten med underlag, dokumentation och planering. Du kommer ha kontakt med våra kunder och externa parter kring projektet och se till att projekten håller tidsplanen tillsammans med projektledarna.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Sammanställning av dokumentation mot kund
  • Bistå med ritningsunderlag
  • Ta fram underlag till kundmöten
  • Materialplanering

Du utgår från vårt kontor i Kungsbacka. För denna tjänst krävs ett flexibelt arbetssätt där vissa dagar har högre arbetsbelastning än andra, du har även möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi erbjuder
I rollen som projektkoordinator hos oss får du möjligheten att arbeta med våra största energiprojekt. Du kommer få vara med ute vid byggprojekten och tillsammans med dina kollegor driva energiutvecklingen i Sverige.

SellPower växer och du har nu möjligheten att växa med oss. Som projektkoordinator blir du en viktig del och tillgång i vår organisation. Vi värdesätter våra medarbetare och försöker alltid se till individen och dess utvecklingspotential.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential på marknaden.

Din profil
För att trivas i rollen som projektkoordinator behöver du vara noggrann och systematisk. Du uppskattar ordning och reda och är en god kommunikatör i både tal och skrift. Du har en utpräglad servicekänsla, är initiativrik och strukturerad med förmåga att hantera många ärenden på samma gång.

Vidare ser vi att du:

  • Har teknisk eller elektrisk förståelse
  • Har utbildning inom eller intresse för förnybar energi
  • Är strukturerad, detaljorienterad och noggrann
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
  • Har förståelse för olika system och program
  • Meriterande med erfarenhet från kraftnät och kunskap inom CAD 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren.

Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron, energilager för stödtjänster och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare