Hoppa till innehåll
SellPower Nordic AB logotyp

Administratör och säljsupport

Säljsupport / Administratör
Göteborg - Kungsbacka

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med ledande tillverkare inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment efter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som säljsupport / administratör hos oss innebär att du kommer att stötta säljarna och ledningen med administrering och dokumentation. Du kommer vara en central person i vår organisation och den som ser till att saker blir gjorda. Du arbetar i nära samarbete med VD, projektledare och säljare samt stöttar övriga i organisationen. Som säljsupport / administratör kommer du även vara den som driver hållbarhetsarbetet för SellPower, vilket innebär att ta fram texter kring hantering av hållbarhetsfrågor samt samarbeten med företag inom hållbarhet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Hantering av kundförfrågningar
 • Offertframtagning
 • Administrera prislistor
 • Hantera grossistfiler
 • Rapportering till register
 • Underhåll och uppdatering i våra system
 • Hållbarhetsarbete

Vi erbjuder
Sellpower växer och du har möjligheten att växa med oss. I rollen som säljsupport / administratör blir du en viktig del och tillgång i vår organisation. Vi värdesätter våra medarbetare och försöker alltid se till individen och dess utvecklingspotential

Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential på marknaden. Vi sitter i trivsamma lokaler i Kungsbacka, med möjlighet till att arbeta hemifrån. 

Vad har Andreas Ekberg, sälj- och marknadschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven! Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."

Läs mer om vad Andreas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sellpower

Din profil
Vi söker dig som är snabbfotad, detaljorienterad och noggrann. Du uppskattar ordning och reda men är också en god kommunikatör med utpräglad servicekänsla. Du är initiativrik och strukturerad med förmåga att hantera många ärenden på samma gång. Du har erfarenhet av ett liknande arbete där du också har kommunicerat med externa kontakter. Eftersom du kommer att ha direktkontakt med våra kunder värdesätter vi att du är affärsmässig. 

Vidare ser vi att du: 

 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 • Är strukturerar och detaljorienterad
 • Har intresse för hållbarhetsfrågor
 • Har förståelse för olika system och program
 • Meriterande med kunskap om CAD

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren.

Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron, energilager för stödtjänster och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

SellPower samarbetar med flertalet ledande leverantörer av produkter inom solenergi, energilagring och laddstationer för elbilar. Detta i kombination med vår erfarenhet och vårt nytänkande skapar rätt förutsättningar för att hitta nya kreativa energikoncept för våra kunder.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 maj 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare