Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Sommarjobb väktare stationär Göteborg - dag/kväll eller natt

Publiceringsdatum
11 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare för inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?

Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.

Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33. Securitas tilldelar dig ett schema så du i god tid kan planera din sommar med både jobb och härliga aktiviteter! Oavsett om du vill jobba dag/kväll eller natt, i högt tempo eller lugn miljö har Securitas arbetet för dig.

Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i Göteborg blir du en del av ett sammansvetsat gäng. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är mellan 8 -12 timmarspass antingen dag/kväll eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.

 • Som stationär väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Ofta arbetar du vid entrén till ett större företag och kontrollerar de som passerar in och ut, men du kan även utföra rondering och kameraövervakning, samt rondering med bil på området där du arbetar. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Man arbetar självständigt och under eget ansvar, antingen dag eller natt.

 

 • Som väktare i handelsmiljö dag/kvällstid är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Som väktare inom handelsmiljö jobbar du för att förhindra stölder samt skador på varor i butiken. Du bidrar också till en tryggare atmosfär för personal och kunder. Du kommer att jobba i en miljö med stora tempoväxlingar och stor variation på hur dagarna kan se ut. Du arbetar oftast innan, samt efter, butikerna har öppet/stängt.

Du kommer till exempel att:

 • Genomföra stationär bevakning i butiker
 • Genomföra larmryck, butikskontroll samt ingripa vid brott eller övriga incidenter.

Vi är trygghet - Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort

Meriterande om du

 • har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: rekrytering.goteborg@securitas.se.

 • Tjänsten är en behovsanställnig med möjlighet till semestervikariat mellan v25-33 med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning.
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 17/5-2024

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.