Serviceledare Teknik - Göteborg

Serviceledare Teknik - Göteborg

Har du tidigare erfarenhet inom teknisk service och ta ditt nästa kliv i karriären?

Eller du kanske alltid har varit lite nyfiken på hur det skulle vara att jobba som Serviceledare inom säkerhetsteknik. Vi på Securitas letar just nu efter en Serviceledare Teknik där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Din roll

Som serviceledare kommer du att ansvara för teknisk service hos Securitas kunder i ett team (Göteborg) inom Västra Götaland. Din roll blir att effektivisera, säkerställa och kvalitetssäkra de serviceinsatser som utförs hos våra kunder. Tekniken som våra kunder använder är ett funktionsavtal (Solution) där vi äger tekniken och tar hand den. Service och underhåll sköts av serviceledare tillsammans med våra underleverantörer.

Du kommer till exempel att:
 • Ha Serviceansvar för våra kunder
 • Sköta uppföljning av underentreprenörer
 • Bistå vid framtagande av budgetofferter och anbud
 • Kravställa och upphandla underentreprenörer för service och andra tjänster
 • Skriva riktlinjer och instruktioner
 • Sköta fakturahantering samt administrera serviceuppdrag tillsammans med våra Servicesamordnare
 • Vara säljstöd
 • Kundbesök och vara del i kundpresentationen
 • Arbetsleda Hyrlarmsverksamheten
 • Nätverka med Serviceledare och Servicesamordnare från andra regioner
Inom Västra Götaland har vi delat upp området i två områden. En Serviceledare med stationering i Göteborg och en Serviceledare för Trollhättan, Skövde, Borås där stationeringsort blir närmst hemma adressen. Båda serviceledarna och områdena tillhör samma avdelning där vi nu söker en ny kollega för området Göteborg med stationering i Göteborg. Serviceledaren ansvarar för sitt tilldelade områden men samarbetar regionalt.

Kvalifikationer

Som har en naturlig vilja att prestera på topp och du kan visa att du lyckats bra i dina tidigare arbeten. Ditt ansvar blir att genomföra ett strukturerat arbete med god planering och ledning av de servicetjänster Securitas erbjuder. I ditt ansvar ligger även att säkerställa utförande och att kvaliteten i leveransen ligger i linje med kundavtal, eller överträffar kundens förväntningar.VI ser att du har dokumenterad erfarenhet från liknande roll ex. servicetekniker/ledare, projektledare. Har du erfarenhet från fältet,, som servicetekniker och erfarenhet av applikationen Winserv och en bred och god kännedom av säkerhetsprodukter så är detta meriterande.

Arbetet är i många avseenden krävande och kan innebära en del resande då våra kunder finns i hela Sverige. Vi lägger stor vikt vid att du är kundfokuserad, strukturerad, ekonomiskt sinnad, serviceinriktad, och noggrann vid utförandet av ditt arbete. Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam.

Du har även ansvar för,
 • Budget och resultat
 • Utveckla och effektivisera serviceleveransen
 • Att leveranser lever upp till våra ISO krav samt följer lagar och regler
 • Planering av revisoner hos våra kunder och uppföljning av utförandet
 • Planering av den dagliga verksamheten gällande våra Teknikväktare och utförandet (ej personalansvar)
 • Teknisk support till våra kunder och underleverantörer
Arbetet är i många avseenden krävande och kan innebära en del resande.

Vi lägger stor vikt vid att du är kundfokuserad, strukturerad, ekonomiskt sinnad, serviceinriktad, och noggrann vid utförandet av ditt arbete.

Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mattias.kristiansson@securitas.se.

Tjänsten är heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.