Hoppa till innehåll
Sector Alarm AB logotyp

Teknisk Support Specialist

Är du en person som älskar att undersöka och förklara hur saker fungerar men känner att du inte riktigt får utlopp för det i din vardag? Nu har du chansen att få göra det åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Sector Alarm söker en ny kollega till vårt Teknisk Support Team!

Hur ser din nya roll ut som Teknisk Support Specialist?

I den här tjänsten kommer du att vara teknisk support för personal på Sector Alarm, främst våra installatörer, men även kundservice och larmcentral. Genom fjärrstyrning av larm, felsökning samt teknisk rådgivning via telefon och mail kommer du att vägleda och på bästa sätt hjälpa till med olika frågor och problem. Vi mäter väntetid på telefon, svarseffektivitet och antal utförda arbeten för att säkerställa bästa möjliga support, därför ser vi att du är målmedveten, kundorienterad och noggrann. Tjänsten innebär även administrering och support av våra larmtekniska verktyg via IT-system.

Du kommer att ingå i ett team som idag är fem personer, med bred teknisk kunskap där ambitionen är att lösa majoriteten av våra ärenden redan vid första tillfället. Ditt engagemang, driv och vilja att förbättras är därför viktig för att lyckas i rollen. Det förekommer en del fältarbete såsom installation och service av larmsystem tillsammans med våra installatörer. På så sätt kommer du att hålla dig uppdaterad med tekniken och hantverket, samtidigt som du får en god förståelse för installatörernas arbete.

Vem söker vi efter?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Kanske har du byggt din egen dator eller själv installerat programvara. Du är inte främmande för felsökning, har ett metodiskt arbetssätt och gillar nya utmaningar. Det är en förutsättning att du trivs med att hjälpa människor. Eftersom arbetsbelastningen kan variera under dagen är det viktigt att du har en förmåga att tempoväxla samt hantera stress.

För den här tjänsten kräver vi gymnasieutbildning, god datorvana och god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har bra förmåga att arbeta både i grupp och individuellt. God servicekänsla och social kompetens är något som du känner igen dig i. Har du erfarenhet av larminstallation eller svagströmsinstallationer samt innehar B-körkort är det meriterande men inget krav.

Det här är tjänsten för dig som vill utvecklas såväl tekniskt som personligt.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm - både för våra kunder och din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt - stora som små. Vi lyckas tillsammans!

Det vi gör, det är på riktigt - vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående, eller enligt överenskommelse, med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg.Sex månaders provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isabella Sundling Wallin070-915 74 06 alternativt isabella.wallin@sectoralarm.se

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare