Säljare som gillar kundservice

Säljare som gillar kundservice

Har du erfarenhet av service och tycker att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje? Då borde du söka tjänsten som säljare på vår flyttavdelning hos oss på Sector Alarm i Göteborg! Vi sitter i Nordens högsta kontorsbyggnad, Citygate, med en storslagen utsikt över staden. Vill du också ta dig till högre höjder? Tveka inte att söka in!

Hur ser din nya roll som säljare ut?
Som säljare kommer du bland annat att hantera ärenden och ge service över telefon till befintliga kunder som skall byta bostad. Såhär jobbar vi på vår flyttavdelning:
  • Vi jobbar mot tydliga, individuella och team-baserade försäljningsmål.
  • Vi har en strukturerad arbetsvecka som innefattar nära ledarskap. Vi ger dig verktygen till att nå dina mål om du har viljan att förbättras inom försäljning.
  • För att kunna nå våra mål och hjälpa våra kunder jobbar du med administration och registrering i våra olika system så en viss en vana av att jobba med digitala verktyg är meriterande.
Teamkänslan är stark och vi som jobbar här är inte bara väldigt trevliga utan också motiverade och målfokuserade. Om vi ska vara ärliga är vi rätt tävlingsinriktade också och ger alltid järnet oavsett om priset är en godispåse eller en resa till Spanien! Lönen består av en fast del samt en rörlig del som du själv kan påverka. Dina ordinarie arbetstider kommer att vara kontorstider måndag-fredag.

Vem söker vi efter?
För att trivas hos oss i rollen som säljare tror vi att du, precis som vi, drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du som söker är kvalitetsmedveten, lösningsorienterad och sätter kunden i fokus. Därför behöver du kunna anpassa din samtalsteknik efter kund och typ av händelse.Du har gärna på något sätt jobbat med försäljning tidigare samt förstår vikten av god kundservice. De flesta samtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska så flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Vi har inspirerande ledare som kommer peppa, utmana och stötta dig. Vi vill se dig lyckas!

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm - vi skapar säkrare hem och satsar på din utveckling
Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att göra allt för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därför har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären. Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt - stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt - vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering i Göteborg. Sex månaders provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser på 0738619410 alternativt malin.forser@sectoralarm.se.

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson malin_forser
Telefon 031-809530
Email Mejla malin_forser
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.