Planning Coordinator

Planning Coordinator

Är du den där personen som är bra på att hitta lösningar och skapa struktur? Har du dessutom datorvana och gillar att prata i telefon? Då kan du vara den vi söker! Sector Alarm rekryterar just nu en Planning Coordinator till vår planeringsavdelning. En rolig och utmanande roll, ett härligt team och en närvarande ledare är några av de saker vi erbjuder.

Hur ser din nya roll ut som Planning Coordinator?

Om vi skulle likna den här rollen vid ett spel skulle det utan tvekan vara Tetris. Eller möjligtvis att lägga pussel under en lite lugnare dag. På Sector Alarms driftavdelning jobbar ca. 120 säkerhetskonsulter med att installera och utföra service på larmsystem hemma hos våra kunder. Din uppgift blir att arbetsleda våra säkerhetskonsulter och se till att de har ett så effektivt schema som möjligt. Du tar hänsyn till våra kunders önskemål, verksamhetens KPI:er och säkerhetskonsulternas restider. Teamet består av sex personer, där ni tillsammans säkerställer att inbokade uppdrag utförs inom utlovad tid och med rätt materialtillgång. Du behöver var medveten om hur kapaciteten ser ut idag och imorgon, för att på ett optimalt sätt kunna fördela jobben till rätt säkerhetskonsult, i rätt tid och på rätt ort.

Vem söker vi efter?

För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Vi tror att du är en person som gärna analyserar vad du gjort tidigare för att kunna hitta ännu mer optimala lösningar framöver. Då rollen innebär samarbete med många olika avdelningar och människor behöver du vara relationsskapande och serviceinriktad. Du kommer ha ditt team och din ledare nära till hands samtidigt som du behöver vara självgående. Vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana/systemvana sedan tidigare. Har du jobbat i något schemaläggningssystem är det meriterande.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären. Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi firar våra framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans. Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra). Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Isabella Sundling Wallin på 070 9157406 alternativ isabella.wallin@sectoralarm.se.

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.