Hoppa till innehåll
Vill du arbeta med lönehantering på ett stort bolag som är inne på en spännande tillväxtresa? Är du någon som drivs av samarbete, struktur och service? Just nu söker vi på Sector Alarm en ny kollega till vår löneavdelning!

Om tjänsten som lönespecialist

I din roll som lönespecialist jobbar du både i team och självständigt med att genomföra hela löneprocessen och vidtar de åtgärder som krävs för att följa lagar, kollektivavtal och regelverk.

Du ansvarar för inläsning av filer och verifiering av diverse personaladministration och sköter rapportering till myndigheter. Du administrerar och rapporterar pension till Collectum och Fora, samt övriga förekommande personaladministrativa uppgifter såsom intygshantering och förfrågningar/rapportering till myndigheter. Du jobbar löpande med att ta fram extern och intern statistik samt rapportering av dessa till berörda myndigheter. En stor del av tjänsten är att du supporterar ledare, medarbetare och före detta medarbetare med intyg, information och regelverk inom ramen för lön- och personaladministration.

Som Lönespecialist ingår du i Löneavdelningen som består av två personer och som i sin tur är en del av den administrativa avdelningen på totalt 11 personer.

Vem är du?

Vi söker en lönespecialist med erfarenhet av brett lönearbete. Helst ser vi att du har relevant universitets- eller yrkesutbildning inom HR/lön men om du har längre praktisk erfarenhet kan det ersätta krav på teoretisk utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön Plus och vana vid att arbeta i Workday eller annat personalsystem/tidsrapporteringssystem.

Du trivs förmodligen med att skapa struktur och att ha ordning. Du utför dina uppgifter med noggrannhet och har samtidigt en förmåga att effektivt kunna lösa de utmaningar som plötsligt kan uppstå. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor och behöver därför kunna vara transparent och lyhörd i arbetet.

Du kommer jobba med lönehantering i form av lönekörning på ett företag med drygt 400 anställda så du är van att jobba i högt tempo med hög leverans och korta deadlines. God förståelse i löneprocesser är ett krav samt flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen kommer vi även att göra en bedömning av dig i Polisens belastningsregister.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi vill få in din ansökan senast 30/11 men kan börja kontakta kandidater tidigare än sista datum. I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Tjänsten är en tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser på 0738619410 alternativt malin.forser@sectoralarm.se.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Sector Alarm AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
malin_forser
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.
https://www.sectoralarm.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Försäljning
Företagslogga
Uddevalla
Försäljning
Företagslogga
Norrköping
Försäljning
Företagslogga