Hoppa till innehåll
Sector Alarm AB logotyp

Inhouse säljare till Sector Alarm

Ansök nu
Motiveras du av kundbemötande? Tycker du att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje i överflöd? Då borde du söka tjänsten som Inhouse Säljare på hos oss på Sector Alarm!

Hur ser din nya roll ut som Inhouse säljare?

I rollen som Inhouse Säljare kommer du att leverera service till nya kunder över telefon. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera inkommande leads men en stor del handlar om försäljning till nya kunder. De flesta kundsamtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska. Du kommer ha individuella försäljningsmål att jobba mot och både din ledare och ditt team finns självklart där för att hjälpa dig lyckas. Teamkänslan är stark och vi som jobbar på Sector Alarm är både drivna och målfokuserade. Lönen för denna tjänst är tvådelad och består av en fast del samt en provisionbaserad del där du får möjligheten att själv kunna påverka sin månadslön.

Vem söker vi?

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du i någon form har jobbat med service eller människor samt har ett intresse för försäljning. I denna tjänst jobbar du i flera olika datorsystem som du självklart kommer att få lära dig men du behöver därför ha datorvana sedan tidigare. Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Våra ledare kommer peppa, utmana och stötta dig, för vi vill se dig lyckas!

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – vi skapar säkrare hem och satsar på din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa.

Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

På Sector Alarm arbetar vi för en inkluderande arbetskultur och tar hand om och stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt, stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag. I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg. Sex månaders provanställning tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Finlöf073 370 32 67 alternativt caroline.finlof@sectoralarm.se

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson
caroline_finlof
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare