Inhouse Sales Manager

Inhouse Sales Manager

Vill du vara med på vår framgångsresa och bidra till ytterligare tillväxt i ett starkt expanderande Karriärföretag? Drivs du av högt uppsatta säljmål och en stark vinnarkultur? Vi söker dig som vill utmana oss att ta nästa kliv framåt och som söker ett team som prioriterar både kundens upplevelse såväl som försäljning!

Hur ser din nya roll ut

SomInhouseSales Manager kommer du genom nära coaching leda ett positivt och tävlingsinriktat team på närmare 20 säljare som arbetar med uppsökande telefonförsäljning via leads mot främst konsument. Du har en prestigelös inställning där "leda som man lär" är ledordet i ditt ledarskap, där du tar ägandeskap och skapar tydlighet.

I rollen ingår att motivera, stärka och utveckla ditt team till framgång. En minst lika viktig uppgift är uppföljning och datadriven analys av säljresultat och rapportering via KPI:er. Du rapporterar till vår VD och dina arbetsuppgifter kräver ett genuint intresse för kundens behov, försäljning och ledarskap.

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet som vass telefonsäljare och som är en coachande ledare, en förebild med god förmåga att påverka och inspirera dina säljande medarbetare. Det är du som är lagkaptenen som tar laget och individen till målet. Tidigare erfarenhet från en ledande befattning med dokumenterad framgång är därmed en förutsättning. Vi söker dig som drivs av att kombinera att skapa en energifylld stämning med resultat och fokus på affärer, genom att själv visa vägen. Vi tänker att du är strukturerad i ditt arbetssätt, målfokuserad, handlingskraftig och står trygg att luta sig mot, i alla lägen. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Vi erbjuder en säljkultur med hög puls där arbetsglädje, framgång och positivitet präglar vår vardag. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!), dock senast den 31:e januari. I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontaktaTalent Acquisition Manager, camilla.worsley@sectoralarm.se på mail alt på mobil: +46 73 375 94 00

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med placering på vårt nya fina huvudkontor i Citygate, Göteborg.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

#Safelyadventurous #Wevegotyou
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.