Finance Controller till Santa Maria AB

Finance Controller till Santa Maria AB

Klappar ditt hjärta lite extra för kaffe och mat? Vårt mål är att bli ett av de snabbast växande mat- och dryckesföretagen i Europa. Känner du dig lockad att arbeta i en värderingstyrd organisation med välkända varumärken? Vi söker nu en entusiastisk sifferälskande person till vårt engagerade team i Mölndal. Ansök idag och följ med på vår resa!

Arbetsbeskrivning

Hos oss blir du en viktig del av teamet där du kommer att utveckla och effektivisera rutiner och processer för att skapa en ekonomifunktion i framkant. Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd och utvecklingsfokuserad miljö med ett redovisningsansvar för vår största legala enhet Santa Maria AB:s redovisning. Santa Maria AB ingår i Paulig Group. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Löpande redovisning
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Skatt och momsdeklarationer
  • Ansvar för upprättande av årsredovisning med skatteberäkning
  • Transfer pricing
  • Kontakt med revisorer
  • Ad hoc uppgifter inom redovisningsområdet, t.ex deltagande i projekt
Du kommer tillhöra ett team om 9 ekonomer och du rapporterar till Finance Manager Scandinavia.

Vem är du?

Vi söker dig som är utåtriktad, driven och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom ansvarstagande, självgående och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Att vara flexibel och komma med nya idéer är vardagsmat för dig och du är mycket engagerad i ditt arbete. Vidare är du självklart noggrann och strukturerad samt är van vid att arbeta mot deadlines.

Vi tror att du som söker har en relevant akademisk utbildning, alternativt yrkesutbildning, samt 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. För att behärska denna roll är du helt självständig i bokslutsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Om du även har erfarenhet av att arbeta i AX Dynamics, M3 samt Cognos är det meriterande, liksom erfarenhet från IFRS och Transfer pricing.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du utmanande och intressanta arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som arbetar med välkända varumärken och produkter. Vi sitter i fräscha och moderna lokaler och vi har alla ett stort driv och entusiasm! Vi har flexibla arbetsförhållanden och vi strävar alltid efter att utveckla och utvecklas!

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Santa Maria med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Santa Maria AB ingår i Paulig Group. Paulig är en familjeägd internationell livsmedelskoncern som producerar livsmedel och är kända för sina högklassiga varumärken och tjänster. Företagets erbjuder kaffeprodukter, livsmedelskoncept, kryddor, plantbaserade livsmedel och snacks. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, och Poco Loco. Paulig Group har 2 300 anställda i 13 länder. Omsättningen 2021 uppgick till 966 miljoner euro. Läs mer på www.pauliggroup.com.