Hoppa till innehåll
Som chaufför på Sandahls arbetar du engagerat och serviceinriktat med lastning och lossning av intermodala enheter. Kombitrafik innebär att vi lossar och lastar upp bilarna på dagtid och skickar flak och trailer på järnväg.
Avsändare och mottagare finns i Västra Götalandsregionen och i delar av Småland.
Våra bilar är stationerade i Arendal, Torslanda. Vi söker personer med hög ansvarskänsla för våra fordon samt vårt gods.
Du arbetar vardagar och dagtid, 10h arbetsdag med fasta lediga dagar. Start mellan 06:00-08:00. (Helgpass kan förekomma på enstaka turer.)

Kvalifikationer och erfarenheter:
Det krävs att du har baskunskaper för att hantera digital godsinformation i telefon och är en van användare av digitala verktyg.

Andra krav som gäller för att vara aktuell för tjänsten:
  • CE-behörighet
  • Giltigt YKB
  • God svenska i tal och skift
  • Tidigare erfarenhet av chaufförsyrket är ett stort plus. Följande punkter är meriterande:
  • ADR
  • Truckkort A2, A4, B1
  • Erfarenhet inom kombitrafik
Profil:
Vill du vara med och bidra till den så kallade "Sandahlsandan"? Då söker vi dig som är engagerad, ansvarsfull och lyhörd inför kundens behov. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gilla nya utmaningar.
Kommunikationen mellan kollegor är en viktig del för oss, vi ser gärna att du är öppen inför det nya och vill vara med och utveckla Sandahls till det bättre.
För dig som delar vårt intresse för hållbara transporter och vill bli en del av Sandahls har goda möjligheter till en spännande framtid full av utvecklingsmöjligheter!

Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid
Ort: Göteborg, Arendal

För mer info om tjänsten, kontakta Rickard Lorentsson
Telefon 0733736027
Mail rickard.lorentsson@sandahls.com

Ser fram emot Din ansökan! Notera att vi arbetar med löpande urval.
För att söka tjänsten skickar du din ansökan till carina.carlen@sandahls.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahls har sedan starten 1949 ständigt varit på väg. Året runt, dygnet runt tillryggalägger vi mil efter mil för att transportera gods och utföra entreprenader. Stort och smått, lätt och tungt, till när och fjärran.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare