Hoppa till innehåll

Senior Account Manager Denmark and Sweden

BusinessWith är dit du går för att hitta rätt system till ditt företag. Du kommer vara en del av Skandinaviens största digitala plattform för företag som ska köpa system och SaaS-lösningar. Vi hjälper tusentals bolag varje månad att hitta rätt systemval utifrån deras specifika förutsättningar, och jobbar med flera av världens största systemleverantörer så väl som innovativa lokala lösningar. Vår ambition är att skapa värdefulla och långsiktiga samarbeten mellan företag och systemlösning. Nu vill vi fortsätta ta marknadsandelar i Sverige men även i Danmark. Det är här du kommer in!

Vårt erbjudande till dig:

Välkommen till BusinessWith, Skandinaviens ledande plattform för företag som söker skräddarsydda system och SaaS-lösningar. Hos oss är du mer än bara en anställd - du blir en viktig del av vårt tillväxtbolag och vår entreprenöriella kultur. BusinessWith är dedikerade till att skapa en inkluderande arbetsmiljö som främjar välmående och balans, samtidigt som vi bygger starka och långsiktiga partnerskap mellan företag och systemlösningar.

Varför BusinessWith?
 • Tillväxtbolag: Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och utökar nu till den danska marknaden. Denna resa ger dig chansen att vara en del av något stort och påverka vår framtid.
 • Entreprenöriell Kultur: Hos oss är entreprenörskap en drivkraft. Vi uppmuntrar initiativtagande och kreativitet för att uppnå våra högt uppsatta mål.
 • Inspirerande Arbetsplats: Vårt moderna kontor i centrala Göteborg är en kreativ och inspirerande plats där idéer frodas och samarbete uppmuntras.
Din Roll:

I rollen som till Senior Account Manager hos BusinessWith blir du en nyckelfigur i vår tillväxtresa. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att driva försäljningen på den svenska och danska marknaden samt spela en aktiv roll i att forma vår försäljningsprocess och företagets framtid.

Dina Ansvarsområden inkluderar:
 • Att leda försäljningen mot danska kunder genom hela säljcykeln, från prospektering till avtalsförhandling.
 • Att organisera och genomföra möten, både online och vid behov personligen.
 • Att hantera inkommande förfrågningar och proaktivt driva utgående försäljningsaktiviteter.
 • Att delta i relevanta mässor och andra säljinriktade evenemang.
 • Att skapa en djup förståelse för beslutsfattare inom SaaS och vara lyhörd för deras utmaningar och behov.
Vi söker dig som:

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom account management, sales executive eller liknande inom SaaS eller komplex försäljning, med ett dokumenterat positivt track record. Vi värdesätter kreativitet, eget initiativ, och förmågan att arbeta självständigt för att uppnå uppsatta mål. Kommunikationsförmåga är centralt, särskilt när det gäller att skapa förtroende hos viktiga beslutsfattare. Erfarenhet av danska företag är meriterande, och flytande affärsengelska är en nödvändighet.

Viktigt Att Du:
 • Är passionerad för att bidra till företagets tillväxtresa och drivs av att utvecklas i din roll.
 • Lägger kundens behov i första hand och har en stark affärsinriktning.
 • Är snabb på att lära dig nya tekniska system och strävar alltid efter personlig utveckling.
 • Har förmågan att skapa struktur och ordning för att kunna arbeta effektivt i en dynamisk miljö.
 • Trivs med utmaningen att arbeta i en snabbväxande och innovativ arbetsplats.
Om oss:
BusinessWith är den ledande plattformen i Norden för att utforska, jämföra och välja programvara för företag. Vi förenklar våra kunders köpprocesser och använder data för att koppla företag till den programvara som bäst motsvarar deras behov. Vi grundades i 2018 och är ett innovativt bolag bestående av ett drivet team med många års erfarenhet inom området!
Läs mera här: www.Businesswith.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller via mail kristin.axelsson@salesonly.se
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga