Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Affärsutvecklare

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Jernbro
Vi är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt med fler än 1 000 medarbetare. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att bli säkrare, effektivare och mer hållbar. Med hög kompetens bidrar vi till effektivisering och utveckling av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser i Sverige.

Jernbro ägs av Bluewater, som är ett investmentbolag och erbjuder tillväxtkapital till företag inom energi, industri och infrastruktur.

Om tjänsten
I linje med vår ambition att vara Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt, där vi hjälper svensk industri att bli säkrare, effektivare och mer hållbar, söker vi en Business Development Manager. Du kommer att arbeta nära affärsområdeschefer och linjechefer, för att skapa tillväxt och lönsamma affärer mot nya och befintliga kunder. Din huvuduppgift blir att driva större komplexa affärer och vara KAM (Key Account Manager) för ett antal strategiskt viktiga underhållskunder. Du kommer tillhöra det centrala teamet för Affärsutveckling, Försäljning och Marknadsföring och rapporterar till bolagets CCO (Chief Commercial Officer).

Vi tror att du är:
  • Kundfokuserad, dynamisk, flexibel med minst 5-års erfarenhet inom affärsutveckling
  • Resultatdriven, affärsmässig och har god kunskap om branschens standardavtal
  • En lagspelare med ett serviceinriktat förhållningssätt
  • Skicklig förhandlare med förmåga att slutföra affärer
  • Kompetent och har erfarenhet från industribranschen eller motsvarande bransch
  • Strukturerad och är en god kommunikatör, muntligt och skriftligt oberoende av organisationsnivå
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Van vid att resa i tjänsten nationellt, och innehar B-körkort.
Vidare kommer du att:
Som affärsutvecklare för stora underhållskunder präglas ditt arbete av en noggrann och strategisk approach för att identifiera, skapa och expandera affärsmöjligheter inom området industriellt underhåll. Genom att aktivt genomföra marknadsanalyser strävar du efter att få insikt i trender, behov och konkurrenssituationer inom industriellt underhåll, samtidigt som du identifierar dina kunders verksamhet, utmaningar och specifika behov. Du utvecklar och skräddarsyr lösningar och tjänster för att möta deras kommande behov och är väl förtrogen med att driva större och mer komplexa affärer genom hela försäljningscykeln, från första kontakt till avtalsslut. Relationsbyggande och skapandet av långsiktiga partnerskap ligger i ditt DNA. Du är van vid att koordinera internt med olika avdelningar för att säkerställa att kundens krav och förväntningar möts. Din styrka ligger även i att kontinuerligt arbeta med att utveckla och implementera affärsutvecklingsstrategier som fokuserar på tillväxt och lönsamhet. Att hålla dig uppdaterad om branschtrender och innovationer inom industriellt underhåll, integreras naturligt i dina affärsutvecklingsstrategier för att säkerställa att du förblir en framstående aktör inom området.

Vi erbjuder
Vi ger dig en unik möjlighet att bidra till Jernbros utvecklingsresa och till den gröna omställningen inom svensk industri. Du kommer att arbeta med nationella team i en utvecklande miljö, med en öppen och transparent atmosfär. Vårt arbete är krävande och har frihet. Frihet, att genom ansvar, utvecklas och kombinera yrkes- och privatliv till en bra match.

Du blir en del av ett framtidsdrivet företag med fokus på underhåll och projekt för att skapa hållbara lösningar för industrin och samhället. Vi tror på att ha roligt och att lyckas tillsammans med kunder, partners och kollegor.

Du kommer att ingå i ett inkluderande, jämställt och mångsidigt företag, som har stort engagemang och en hänsyn till varandra, där olikheter är styrkor. Vi tror på att tillsammans blir vi bättre med styrkan från mångfald, jämställdhet och inkluderande team.

Vi är ett dynamiskt team som rör oss över hela landet. Placering vid någon av våra större etableringar i södra eller mellersta Sverige, fördelaktigt vid vårt huvudkontor i Göteborg.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Selander. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Läs mer om oss på Jernbro här
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Upplands Väsby
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb