Hoppa till innehåll
SafeTeam i Sverige AB logotyp

Butikstekniker

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mikael Jodin
Email
Ansök nu
SÖKES:
Butikstekniker till SafeTeam i Västra Frölunda.

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!

Varför jobba på SafeTeam?

Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor – men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 180 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.

Vad ingår i jobbet?

Som butikstekniker är ingen dag den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter och ger tips och rådgivning till våra kunder. Du tar hand om beställningar via mejl, över telefon samt i vårt orderhanteringssystem. Du jobbar även praktiskt med reparation och tillverkning av låscylindrar och nyckeltillverkning i vår låsverkstad.

Var?

På SafeTeam i Västra Frölunda är vi ett härligt gäng på drygt tio personer som jobbar med lås och säkerhet, med inriktning mekaniskt inbrottsskydd. Här jobbar tekniker, butikspersonal och administrativ personal och du får även sällskap av alla våra trevliga kunder!

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:
  • erfarenhet som låstekniker
  • förmåga att ge hög service – "det där lilla extra" – till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.
Du har branscherfarenhet, god produktkännedom och god datorvana. Har du även B-körkort och gesällbrev är det meriterande.

Passar vi ihop?

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

Vi har formulerat det såhär:
SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

När kan du börja?

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdatum är 31 december.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till platschef Mikael Jodin, 031-7242372, mikael.jodin@safeteam.se

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

SafeTeam i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På SafeTeam jobbar vi med att skapa trygghet och säkerhet i fastigheter. Vi är cirka 200 personer som levererar riktigt bra service till våra kunder. Varje dag.

Här möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Och vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Kom och jobba med oss!
http://safeteam.se

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga