Laseroperatör

Laseroperatör

Har du tidigare erfarenhet av laserskärning? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Eterni Sweden AB söker nu efter en laseroperatör till RZ Riboverken i Västra Frölunda. 


ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som laseroperatör kommer du att arbeta i RZ Riboverkens legoproduktion i Västra Frölunda. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån arbetsordrar, läsa in program i maskinen, säkerställa att du har rätt material och ställa in maskinparametrar inför körning. Kvalitetssäkring i form av kontroll av mått och kvalitet ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. I rollen ingår truckkörning för att ta fram material till maskinen men även då man vid behov assisterar lastbilschaufförerna med att köra in material.  Arbetstiderna är förlagda under kvällstid. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att passa i rollen som laseroperatör hos RZ Riboverken ser vi att du har en viss tidigare erfarenhet av yrket. Som person är det viktigt att du värdesätter ordning och reda och har en positiv inställning till arbete. Du är social, arbetsvillig och trivs i en roll med frihet under ansvar. Truckkort A och B är ett krav då truckkörning kommer att ingå i tjänsten. Det är även meriterande om du tidigare har kört en lasermaskin från Trumpf. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

RZ Riboverken har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos RZ Riboverken.  


Vid frågor kring tjänsten kontakta Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.seAnsökningar via mail hanteras inte.


Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.rzg.se/bolag/rz-riboverken-ab/
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (21 dagar kvar)