Hoppa till innehåll

Projektkoordinator
Göteborg

Vill du arbeta som projektkoordinator i ett spännande företag som är under en tillväxtresa? Vi söker nu dig som är en fena på att kommunicera, prioritera, planera och strukturera till oss på Rope Access i Göteborg. Vi erbjuder en varierad roll med stort egenansvar i ett härligt team.

Vi erbjuder 
Du får arbeta i ett företag som befinner sig i en tillväxtresa, där du kan vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har en mycket stark lagsammanhållning, vilket har varit en av våra framgångsfaktorer under vår resa hittills. Många i företaget är intresserade av friluftsliv/klättring och vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Här trivs du som vill arbeta på ett företag där det händer mycket och där sammanhållning och gemenskap värderas högt. 

Vad säger Lars Kårlin, COO, om att jobba på Rope Access?

"På Rope Access ser vi individen och förstår vikten av att trivas på sin arbetsplats, att kunna påverka och vara delaktig i beslut som rör arbetet och arbetsmiljön. Det finns utrymme att tänka fritt, testa, göra fel, lära sig och allt som krävs i en föränderlig bransch. Med gemensamma löpturer eller annan träning på luncher och tjänsteresor försöker vi främja ett liv i rörelse. 

Framtidsvisionen är att fortsätta växa och ta mer marknadsandelar inom befintliga och nya områden genom att vara innovativa och problemlösande, se möjligheter där andra ser problem."

Ansvarsområde och arbetsuppgifter 
I rollen kommer du ha mycket kontakt med våra underentreprenörer och hantera resursplaneringen för projekten, inklusive schemaläggning. Som projektkoordinator är det din roll att styra och samordna det administrativa arbetet på avdelningen.

 • Koordinering av resor för underentreprenörer inkluderande bokning av flyg, hotell, och hyrbil
 • Planering och koordinering av utbildningar - externa och interna
 • Stödfunktion till både projektledare och ekonomifunktionen
 • Sakgranskning och attestera tidrapporter, utlägg, reseräkningar och leverantörsfakturor
 • Nyrekrytering av tekniker samt ansvar för introduktionen av nya tekniker till intranät
 • Kontinuerlig support för underkonsulter inom dina ansvarsområden

I rollen rapporterar du till Operativ Chef.

Vad säger Sofie Andréasson, projektkoordinator, om att jobba på Rope Access?

"Jag har jobbat på Rope Access sedan februari 2023 och har en bakgrund inom hotell och restaurang samt inköp och logistik. Två arbetsområden som varit till stor fördel inför detta jobb. Jag blir ofta fascinerad över hur mycket som går att få gjort under en och samma dag. Att dessutom få vara med och jobba med en produkt som ligger i framtiden ur ett utvecklings- samt miljöperspektiv känns extra kul.

Alla kollegor jobbar väldigt nära varandra. Vi vill varandra väl och hjälps åt där det behövs. Vi har alla lätt till skratt och är duktiga på att hitta lösningar tillsammans. Det som känns som en omöjlighet på morgonen är allt som oftast löst på eftermiddagen."

Din profil
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är positiv i din natur, har ett stort intresse för att lösa problem och att kommunicera med andra. Med din vägledande och supporterande kommunikationsstil skapar du engagemang hos andra människor. Du tar stort ägandeskap för ditt arbete, har förmågan att skapa och hålla struktur samt har en utvecklad känsla för vad som behöver prioriteras.

Kvalifikationer 

 • Erfarenhet av projektkoordinering
 • Erfarenhet av hantering kring resor till exempel ifrån resebranschen
 • Tidigare ansvar av personalplanering, schemaläggning inkl. rekrytering
 • Mycket god IT-vana (Officepaketen och projektsystem)
 • Ledaregenskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift. (Engelska är företagsspråket)
 • B-körkort 

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om Rope Access Sverige AB 
Vi är en av de ledande leverantörerna av industriell rope access i Norden. Rope Access Sverige AB utför underhåll, reparationer och inspektioner samt arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och andra otillgängliga platser. Våra huvudsakliga affärsområden är vindkraft och säkerhetsutbildning. Företaget grundades 1997 och har haft en stark tillväxt under åren. Grunden för framgångarna är ett innovativt klimat, engagerade och kunniga medarbetare och partners.https://ropeaccess.se/

Rope Access AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Mölndal
Administration
Företagslogga