Hoppa till innehåll

HSEQ Manager 
Göteborg 

Som HSEQ Manager hos oss på Rope Access AB kommer du vara med på en spännande tillväxtresa, där du har möjlighet att vara med och driva företaget framåt. Du kommer arbeta med våra viktigaste frågor, Hälsa, Säkerhet, Miljö och Kvalitét. 

Vi erbjuder 
Som HSEQ Manager får du arbeta i ett företag som befinner sig i en tillväxtresa där du kan vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har en mycket stark lagsammanhållning, vilket har varit en av våra framgångsfaktorer under vår resa hittills. Många i företaget är intresserade av friluftsliv/klättring och vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Här trivs du som vill arbeta på ett företag där det händer mycket och där sammanhållning och gemenskap värderas högt.

Vad säger Niklas Andersson, VD om att jobba på Rope Access? 

"Vi lägger stor vikt på varje individs ansvar och befogenheter i det dagliga arbetet samt att man har inflytande över sin egen arbetssituation. Samarbete mellan kollegor och mellan våra verksamhetsorter är viktig och ska genomsyras av hjälpsamhet, respekt, ärlighet och trovärdighet. I övrigt så förespråkar vi ett aktivt fritidsliv och uppmuntrar friskvård och fysiska aktiviteter.

Vi är ett ungt och agilt företag där varje medarbetares insatts gör skillnad. Vi har korta beslutsvägar och uppmuntrar eget initiativ samt förslag på förbättring. Framtidsvisionen är att vi ska erbjuda säkra tjänster och produkter av högsta kvalitet samt enastående service. Vi ska drivas av en företagsanda för att vara marknadsledare och i framkant inom alla våra verksamhetsområden"

Ansvarsområde och arbetsuppgifter 
Ditt ansvar innefattar att driva arbetet med att utveckla, förenkla och uppdatera företagets ledningssystem, processer och rutiner. Du kommer som HSEQ Manager vara en naturlig del i vårt projektarbete tillsammans med övriga kollegor och i våra kunders prekvalificeringsprocesser, projektspecifika H&S-dokumentation, metodbeskrivningar och riskbedömningar.

 • Övergripande ansvaret för företagets certifieringar
 • Utföra interna revisioner både på kontoret och ute på fältet
 • Vara kontaktperson för externa revisorer och andra intressenter
 • Utföra riskbedömningar och analysera avvikelser
 • Ansvar för vårt IA-System, on-site safety audits samt lagbevakning och efterlevnad
 • Ta fram handlingsplaner och riskbedömningar samt implementera förebyggande åtgärder
 • Ansvar för det systematiska arbetsmiljöarbetet, både på kontoret och ute på fältet 

I rollen rapporterar du till VD och är placerad på Rope Access kontor på Ringön i Göteborg. 

Din profil 
För att lyckas i rollen som HSEQ Manager söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med säkerhet. Som person tror vi att du är strukturerad, driven, lyhörd och prestigelös. Du tar snabbt till dig tekniska verksamheter och du tycker att det är roligt att samarbeta med såväl kontorskollegor, fälttekniker och kunder. Du har en jordnära personlighet och ett lösningsorienterat tillvägagångssätt. Du trivs i miljöer där ingen dag är den andra lik och du har en god förmåga att skapa struktur och ordning. 

Kvalifikationer 

 • Akademisk utbildning eller har på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper
 • Utbildad inom/eller erfarenhet från ISO-certifiering och systematiskt arbetsmiljöarbete med fokus på hälsa och säkerhet
 • Dokumenterad erfarenhet av processutveckling och verksamhetssystem
 • Branscherfarenhet från energisektorn och/eller från liknande branscher
 • Erfarenhet från arbete inom industriklättring och/eller arbete från hängande plattformar, liftar, ställning eller liknande är meriterande
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Kunskaper i Office365 

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Om Rope Access Sverige AB 
Vi är en av de ledande leverantörerna av industriell rope access i Norden. Rope Access Sverige AB utför underhåll, reparationer och inspektioner samt arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och andra otillgängliga platser. Våra huvudsakliga affärsområden är vindkraft och säkerhetsutbildning. Företaget grundades 1997 och har haft en stark tillväxt under åren. Grunden för framgångarna är ett innovativt klimat, engagerade och kunniga medarbetare och partners.

Rope Access AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Helsingborg
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga