Hoppa till innehåll
Riksbyggen logotyp

Gruppchef ekonomisk förvaltning

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vårt mål är att vara den bästa ekonomiska förvaltningen och söker nu gruppchefer att leda det arbetet framåt. Vi erbjuder våra kunder en ekonomisk helhetslösning och vi arbetar rådgivande och våra ekonomer är kunniga och pålitliga. Vår förändringsresa har börjat och nu ser vi fram emot att du är med och driver förändringsarbetet framåt på marknadsområde Väst på våra kontor i Göteborg och Borås.

Hos oss gör du skillnad

Som en av två gruppchefer för ekonomisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att vara en engagerad och närvarande ledare för gruppens 12 medarbetare. Gruppcheferna inom ekonomisk förvaltning kommer ha ett nära samarbete för att driva verksamheten framåt. I denna roll är det viktigt att utmana medarbetarna och stötta dem längs vägen. Genom att vara nytänkande och samarbeta med övriga chefer inom marknadsområdet och övriga Riksbyggen utvecklar du vår organisation till att bli kundernas första val.

Att ständigt vara på tårna och utveckla den ekonomiska förvaltningen är en nödvändighet och i rollen som gruppchef skapar du förutsättningar för dina medarbetare att lyckas och att ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att bibehålla en god teamkänsla och skapa goda relationer med övriga kollegor på marknadsområdet för att vi ska nå våra uppsatta mål och fokusera på att utveckla initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla gentemot våra kunder. Du som gruppchef har även uppdrag som Riksbyggenledamot i någon av våra styrelser.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Du har minst ett par års dokumenterad erfarenhet som ledare och flerårig erfarenhet av redovisning, gärna från bostadsrättsföreningar. Vi söker dig med ett inkluderande ledarskap, som skapar motiverade medarbetare och som tar kloka beslut i vardagen. Du har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Då arbetet innebär kontakter både internt och externt ser vi att du brinner för kundservice och ledarskap.

Som ledare visar du stort engagemang och är en trygg beslutsfattare, som uthålligt driver organisationen framåt med en god kommunikativ förmåga. Tempot är emellanåt högt och det är viktigt att du kan planera och strukturera både ditt eget och gruppens arbete. Våra värdefulla medarbetare och fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom framgång, så vi lägger stor vikt vid att du är en lyhörd, inkluderande ledare med hög integritet och stark moralisk kompass. I din roll är det viktigt att du är engagerande, tydlig och tycker om att driva förändring.

B-körkort är ett krav och du hanterar det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i Unit4 Agresso.

Du kommer att arbeta både i Borås och i Göteborg. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan

Låter detta spännande? Skicka då gärna din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb. Urvalsprocessen sker löpande så sök redan idag. Sista ansökningsdag är 26 november 2023.

I denna roll samarbetar vi med Jefferson Wells, har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Svedberg på epost:maria.svedberg@jeffersonwells.se eller telefon: 079-0763749.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!
https://www.riksbyggen.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Gotland
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga