Gräsklippning

Gräsklippning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Gräsklippning säsong 2023 Göteborg

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill sköta om gräsytorna ute på våra kunders bostadsgårdar under växtsäsongen 2023.

Vi har hand om gräsklippning och trimning på bostadsrättsföreningar i hela Göteborg med omnejd, och du kommer röra dig runt mellan många olika föreningar. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i en grupp där ni under dagarna arbetar och klipper gräs tillsammans 2 och 2. Ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ - ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad. Du tycker om att köra med släp och arbeta med maskiner, eller har en nyfikenhet och vilja att lära.

Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen.

Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Tidigare erfarenhet inom grönyteskötsel är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Säsongen löper från april/maj till och med september.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Om oss/Lediga jobb. Sök jobb senast den 2023-02-12. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Anna Welldén telefon: 031-7045631 eller Mia Wahlgren, telefon: 031-7045549.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!