Hoppa till innehåll
Rexara Redovisning AB logotyp

Ekonomiassistent/Redovisningsekonom

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Just nu får vi på Rexara många spännande förfrågningar från kunder som behöver förstärkning i roller som redovisningsekonom eller ekonomiassistent. Vi arbetar med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag, man lär sig alltid något nytt. Vi jobbar ute hos kunder på längre eller kortare uppdrag men har även egna kunder in-house där vi kan arbeta antingen hemifrån eller från kontoret i Göteborg.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet från roller inom en ekonomiavdelning eller konsult- och revisionsbyrå. Vi söker både dig med en lång och gedigen erfarenhet och dig som har lite kortare erfarenhet! Vi är öppna för om anställningen ska vara på heltid eller deltid.

Egenskaper som efterfrågas hos dig är att du är en noggrann, driven, glad och positiv person som försöker lösa utmaningar på ett positivt och utvecklande sätt istället för att se det som jobbiga hinder.

Vidare är det väldigt meriterande om du lätt tar till dig nya system och ser förbättringspotential genom digitala processer, rutiner och system. Vi söker dig som har rätt grundkompetens men som ständigt strävar efter att utvecklas och hoppa på nya utmaningar.

Vi ser över vilket ditt nästa steg är i arbetslivet och arbetar för att nå dit tillsammans!

Din ansökan

Skicka gärna in din ansökan och berätta om dig själv, vilka erfarenheter du har och vilka delar av ekonomin som du behärskar. Intressant att veta är även vilka typer av uppdrag du trivs med, skulle vilja lära dig mer av osv.

Hör av dig vid intresse på mejl: rekrytering@rexara.se
Med vänliga hälsningar

Sara Boman

Undvik att skriva personuppgifter i ansökan med hänvisning till GDPR.
Rexara Redovisning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 dec. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexara är ett litet personligt företag där vi ger dig verktyg att utvecklas och där du själv får möjlighet att styra vilken typ av uppdrag som du vill arbeta med. Vi värdesätter att du ska känna dig trygg, utmanad och bekväm med dina arbetsuppgifter och din vardag.

Våra värderingar är att vara ett smidigt och flexibelt företag med stor trygghet där kundfokus ligger som högsta prioritet.
http://www.rexara.se