Fastighetsförvaltare till Göteborg

Fastighetsförvaltare till Göteborg

Det går bra nu!

Vi utökar med nya uppdrag och söker kollegor till vårt kontor i Göteborg

Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart är de värdeord som beskriver oss bäst, vill du veta mer så besök vår hemsida: www.retta.se

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk förvaltning, gärna med några års förvaltnings erfarenhet.

Beskrivning av rollen

I rollen som förvaltare som ingår i Region Sydväst har du ett helhetsansvar för fastighetsbeståndets tekniska förvaltning. Du är i direktkontakt med fastighetsägare och hyresgäster i Gbg med omnejd och i ditt ansvar ingår bland annat;
  • Budgetansvar, resultat och rapportering
  • Proaktivt arbete för effektivt lokalutnyttjande
  • Se till att lagar och förordningar följs
  • Bevaka att myndighetsbesiktningar utförs i tid
  • Upphandling och uppföljning av anlitade konsulter och entreprenörer
  • Hyresgästanpassningar och planerat underhåll i fastigheterna
Du ingår i ett team av drygt 25 förvaltare (över hela Sverige) och rapporterar till regionchefen.

Din bakgrund
Vi söker dig med högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom teknik/ekonomi/juridik med inriktning mot fastigheter samt några års erfarenhet av teknisk förvaltning, gärna med erfarenhet av kommersiella lokaler/fastigheter. Du har god insyn i den lokala fastighetsmarknaden, dess aktörer och ett stort nätverk.

Din personlighet
Retta är ett värderingsstyrt bolag där hängivna medarbetare bidrar till våra värderingar; Vi lyckas tillsammans, Vi vågar förnya oss och Vi agerar hållbart. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas söker vi dig som är självgående, ansvarstagande och resultatfokuserad. Du är kommunikativ och har ett lösningsfokuserat perspektiv som bidrar till goda och långsiktiga kundrelationer.

Övrigt
Vi vill att våra medarbetare ska trivas i Retta och vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och tjänstepension, skräddarsyr utbildningsbehov och bekostar friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Den lediga tjänsten är placerad vid Rettas kontor i Malmö, resor inom regionen förekommer. För mer information vänligen ring vår regionchef Peter Arlinder på telefon 076- 147 03 70.

Tjänsten ska tillsättas så snart det är möjligt. Därför sker urval och intervjuer och annonsen ligger kvar till dess att tjänsten är tillsatt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.rettasverige.se