Hoppa till innehåll
Ansök nu

Revisor
Göteborg

Reply Redovisning & Revison AB söker en revisor som brinner för att hjälpa små och medelstora företag i deras vardag. Vi arbetar med en nära kundkontakt i kombination med den digitala världen.

Reply arbetar för att ha en härlig gemenskap både på kontoret och utanför, där nära och kära står högt i fokus. Vi kan erbjuda dig ett fritt och utvecklande arbete med glada och trevliga kollegor i en lättsam och avslappnad miljö.

Vi sitter i Gårda i Göteborg där vi varje dag möts av ESS stora hotellsatsning Jacy’z fantastiska entré, där har tillgång till gemensamhetsytor som är förknippat med detta. Kineum som denna vackra byggnad heter består av två högre torn. För att ta sig till vårt kontor som ligger på sjunde våningen så passerar man receptionen och en trevlig loungemiljö, för att sedan ta hissen upp till vår moderna kontorslokal som blivit anpassade efter våra önskemål. Samtliga anställda har varsitt kontorsrum. 

Vad säger Fredric Alm, auktoriserad revisor FAR, om Reply?

"Jag startade Reply för att det fanns mer att tillföra kunderna än enbart en granskning av verksamheten, jag brann för att hjälpa kunderna att se framtida möjligheter. Jag är själv uppvuxen i en småföretags familj och förstod tidigt behovet av rådgivning inom ett bredare perspektiv och har aktivt utvecklat det till kunderna idag.

På Reply får du ett fritt, självständigt arbete med trevliga kollegor och kunder att dela dagen med i våra nya och fräscha lokaler. Då vi sitter i samma lokaler som Jacy’z är en härlig AW enbart en hissknapptryckning bort. Vi satsar alltid på att ha en årlig höst-kick-off för att dra igång och vässa oss inför säsongen, julfest och sommarfest där även respektive bjuds in.

Här är i princip är ingen dag den andra lik, man arbetar ibland hemma, på kontoret eller hos kunder runtom Göteborg. Vi lär oss något nytt varje dag och tillsammans stärks vi av att bakom varje hinder finns en möjlighet."

Är du den vi söker?

 • Älskar du att arbeta med revision och gör det sedan några år tillbaka?
 • Har du som mål att själv bli påskrivande revisor eller är du redan där och vill få möjligheten att utveckla dig och gå vidare?
 • Har du erfarenhet från arbete med ägarledda företag där du har jobbat mot företagsledningen med både redovisningsfrågor och frågor som rör företagets och ägarens skattesituation?
 • Ser du revisionen som ett underlag för att ge dina kunder bättre rådgivning i deras vardag?
 • Är du en god lyssnare med en bra pedagogisk förmåga för att vara ett värdefullt bollplank till dina kunder och kollegor?
 • Drivs du av att finnas och verka i en organisation under ständig utveckling där ständiga förbättringar är ett av våra motton?
 • Vill du vara med och påverka arbetsmetoder och arbetsmiljö?
 • Är du en positiv person som ser lösningar och möjligheter?  

Vi erbjuder dig det lilla företagets alla fördelar!

 • Ett fritt och stimulerande arbete inom redovisning
 • Ett gott gäng kollegor att utveckla och utvecklas med
 • Stor frihet att komma med egna initiativ och förbättringar
 • En möjlighet att anpassa vårt sätt att arbeta med ny teknik och nya arbetsmetoder
 • Möjligheter till utbildningar, konferenser och kurser för att nå dina framtida mål
 • Marknadsmässig lön är en självklarhet, samt det lilla extra som gör att du känner dig som en viktig kugge i vårt företag

Låter detta som en intressant arbetsplats?

Kontakt och ansökan
Har du frågor angående företaget eller tjänsten, kontakta Fredric Alm, Auktoriserad revisor FAR, på tel. 031-7887644.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

För mer information om oss läs mer på https://reply.se/jobba-hos-oss/

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare