Hoppa till innehåll
Ansök nu

Redovisningskonsult
Göteborg

Reply Redovisning & Revison AB söker en redovisningskonsult som brinner för att hjälpa små och medelstora företag i deras vardag. Vi arbetar med en nära kundkontakt i kombination med den digitala världen. Är vi den du söker?

Reply arbetar för att ha en härlig gemenskap både på kontoret och utanför. Vi på Reply tar personlig utveckling på största allvar och ser gärna dig som är driven att utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss får du ett fritt och utvecklande arbete som redovisningskonsult med glada och trevliga kollegor i en lättsam och avslappnad miljö. Vi sitter i Gårda Göteborg där vi varje dag möts av ESS stora hotellsatsning Jacy´z fantastiska entré, där vi också har tillgång till gemensamhetsytor. Samma känsla har vi tagit med oss upp i vår moderna kontorslokal. 

Vad har Eric Emanuelsson, redovisningskonsult, att säga om hur det är att jobba på Reply? 

"Jag har arbetat på Reply sedan april 2022. Det är väldigt utvecklande att jobba på Reply och i allmänhet inom denna bransch. Det är varierande arbetsuppgifter och man stöter hela tiden på nya frågeställningar och uppgifter. Att Reply har lång erfarenhet inom både redovisning & revisionsområdet gör att expertis alltid finns att tillgå för att ge det bästa till kunden.

Vi har väldigt kul på kontoret. Vi blandar allvar, jobb och utveckling med att även kunna släppa jobbet och ha roligt tillsammans. Dagarna varierar men består av allt från att man arbetar med flertalet olika kunders bokföring och rapportering, till att man sitter med löner. Det mest stimulerande är att man hela tiden känner att man utvecklas både som person och inom arbetsområdet. Du kan hela tiden blir bättre på det du gör och här får du chansen till det vilket är väldigt inspirerande."

Är du den vi söker?
Vi tror att du som söker är social, samarbetsvillig och uppskattar att arbeta i ett företag där vi hjälps åt och har roligt ihop. Du har också sociala färdigheter och en servicekänsla där du har lätt för att hantera och bemöta olika typer av människor.

Du är positiv och ser lösningar och möjligheter i det mesta. Du har tidigare erfarenhet inom redovisning och ser redovisningen som ett underlag för att ge dina kunder bättre rådgivning i deras vardag.

Vi erbjuder dig det lilla företagets alla fördelar!

  • Ett fritt och stimulerande arbete inom redovisning
  • Ett gott gäng kollegor att utveckla och utvecklas med
  • Stor frihet att komma med egna initiativ och förbättringar
  • En möjlighet att anpassa vårt sätt att arbeta med ny teknik och nya arbetsmetoder
  • Möjligheter till utbildningar, konferenser och kurser för att nå dina framtida mål
  • Marknadsmässig lön är en självklarhet, samt det lilla extra som gör att du känner dig som en viktig kugge i vårt företag

Låter detta som en intressant arbetsplats?

Kontakt och ansökan
Har du frågor angående företaget eller tjänsten, kontakta Marcus Alm på 031-7887611, eller Maria Qvarfordt på 031-7887666.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

För mer information om oss läs mer på https://reply.se/jobba-hos-oss/

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare