Hoppa till innehåll

Utbilda dig till yrkeschaufför & säkra ditt jobb framåt!

Inledning
Vill du arbeta som lastbilschaufför och bli en del av ett familjärt bolag som värnar om sina medarbetare? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför samt en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos Renova AB. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Mer om Renova:
Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har Renova en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Allt Renova gör bidrar till ett mer hållbart samhälle. Uppdraget är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Tillsammans med Professionals Nord inleder de nu en fantastisk möjlighet för rätt person att få både utbildning och sedan arbete på Renova AB.

Information om chaufförskolan
Start: 15e januari 2024
Examen: Prel i början av april 2024
Arbetsort: Göteborg

Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen. Utbildningen kommer kombineras av lärarledda sessioner och självstudier. Efter utbildningen kommer du ha en garanterad anställning via oss med uppdrag hos vår kund Renova AB i Göteborg.

Vi erbjuder dig
En utbildning som kommer varva teoretiska och praktiska moment och som ger dig de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som yrkeschaufför. I detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) samt C-körkort.

Information om tjänsten
Under programmet förbereds du inför rollen som yrkeschaufför via Professionals Nord med uppdrag hos Renova AB. Efter avslutad utbildning kommer du att ha en gedigen grund att stå på inför din nya roll som yrkeschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra blir du i dialog med din konsultchef sedan överrekryterad till Renova AB.

Efter avslutad och godkänd utbildning kommer du ha ett garanterat jobb på Renova AB. Arbetstiderna kan komma att variera beroende på vilka körningar du blir tilldelad men är endast vardagar och dagtid. Under dina körningar är du alltid ansiktet utåt för kunden, vilket ställer krav på att du tycker om mötet med människor.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Renova ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Hos Renova har du ett fritt arbete, där du får röra på dig och själv planera din dag. Arbetstiderna går bra att kombinera med en aktiv fritid och familjeliv. Du arbetar självständigt men är också del av en gemenskap där vi hjälps åt när det behövs.

Arbetsuppgifter
  • Insamling och transport av olika typer av avfall såsom matavfall, restavfall, olika typer av återvinning med mera.
  • Tillsyn och enklare underhåll av ditt fordon. Du kommer att arbeta med ett baklastande fordon(sopbil).
  • Att på ett serviceinriktat sätt bemöta kunder för att upprätthålla goda relationer mellan kunderna och Renova.
Vi söker dig som:
  • Har ett stort intresse och är motiverad för att långsiktigt arbeta i rollen som yrkeschaufför
  • Har B-körkort
  • Är 21 år eller äldre då det krävs för att kunna slutföra vår utbildning.
  • Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning.
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska lyckas med utbildningen och trivas i arbetet. Vi söker därför dig som har rätt inställning, driv och motivation att genomföra programmet för att sedan briljera i din nya tjänst. Du är en person som är serviceinriktad och arbetar effektivt. Vidare är du flexibel i ditt arbete och har lätt för att anpassa dig efter situation.

Ansökan och rekryteringsprocess:
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.
Renova AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Adrian Couture
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga