Hoppa till innehåll
Remondis logotyp

Kranbilsförare sökes till Remondis Sweden AB

Nu söker vi kranbilschaufförer med C-behörighet och krankort till Göteborg med omnejd. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre.

Om tjänsten
Som Kranbilschaufför kommer du att arbeta med renhållning runtom Göteborg. Du kommer utgå från Mölnlycke, strax utanför Göteborg.
Anställningen är ett konsultuppdrag på heltid med start i slutet på mars/början på april som löper tills vidare. Du kommer att arbeta 3 dagar i vecka där arbetstiderna föreligger mellan ca 06-20.

I din roll som Kranbilschaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Tömning av glasbehållare på återvinningsstatiner

Om dig
Vi söker dig som minst har C-behörighet och Krankort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet ifrån att köra kranbil.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:Jennifer Lindqvist via Jennifer.Lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare