STÄLLNINGSMONTÖRER TILL RAMIRENT SAFE ACCESS

STÄLLNINGSMONTÖRER TILL RAMIRENT SAFE ACCESS

STÄLLNINGSMONTÖRER TILL RAMIRENT
SAFE ACCESS

Är du färdigutbildad ställnings- och/eller väderskyddsmontör som söker nya utmaningar hos en stabil och väletablerad arbetsgivare med gott renommé i branschen? Vi söker montörer med Särskild utbildning i alla våra regioner.

INFORMATION OM ARBETET

Som montör kommer du huvudsakligen att arbeta med uppgifter som berör ställningar och/eller väderskydd. Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad, värdesätter kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt värnar om dina kollegor.

Ramirent Safe Access verkar med både egen personal samt med underentreprenörer vid behov. Vi söker dig som har yrkesbevis med eller utan tidigare erfarenheter av att verka som ledande montör. Vi finns etablerade både inom byggsektorn och industrin, och söker montörer till följande regioner:

Nord – med lager i Sala och där regionen omfattar Norrtälje, Uppsala, Sala, Västerås, Eskilstuna, Enköping, Upplands Väsby.

Öst – med lager i Kungsängen och där regionen omfattar Storstockholm, Nynäshamn, Södertälje, Kungsängen, Upplands Väsby.

Väst – med lager i Hisings Kärra och där regionen omfattar Storgöteborg, Kungsbacka, Borås, Uddevalla.

VEM ÄR DU SOM SÖKER

För att du ska lyckas som montör hos oss är det viktigt att du beaktar laget före jaget, att du är lösningsorienterad, att du förstår vikten av kundens funktion, att du är kostnadsmedveten samt att du alltid agerar med beaktande av hög säkerhet.

ANSÖKAN OCH INFORMATION

Ramirent Safe Access AB är medlemmar i Byggföretagen där kollektivavtal tillämpas enligt Byggavtalet Byggnads.

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast möjligt till: info.rsa@ramirent.se

Mer information finner du på: https://www.ramirentsafeaccess.com/karriar
Mer info
Telefon 08 36 02 19
Email Mejla Ramirent Safe Access AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ramirentsafeaccess.com/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM RAMIRENT SAFE ACCESS

Ramirent Safe Access är ett helägt dotterbolag till Ramirent AB, och ingår sedan 2019 i Loxam koncernen. Ramirent Safe Access tillhör en av Sveriges tio största företag inom ställningsbranschen och innehar en av de ledande befattningarna i region Mälardalen. Vi finns etablerade i tre regioner i landet.