Hoppa till innehåll

Mekaniker till Ramirent i Göteborg - Ramirent AB

Genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap är Ramirent en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen. Till Göteborg söker nu dig som är tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete.

Att vara Mekaniker på Ramirent

Vi söker nu dig som ser till med resten av gänget på verkstaden att vi har ordning och reda bland våra maskiner på kundcentret. Här kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa maskiner i vår verkstad samt ute hos kund, ditt huvudsakliga ansvar är att Ramirents produkter repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Du kommer att:
  • Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
  • Genomföra reparationer inne på verkstaden och på fält.
  • Iordningställande av maskiner inför uthyrning
  • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du genomfört mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning är detta meriterande.
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med reparation av liftar eller anläggningsmaskiner.
  • Grundläggande datorvana och B-körkort
  • Har du liftutbildning, truckkort eller BE-körkort är det ett plus i kanten
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Vad kan Ramirent erbjuda dig?


På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 15/11-2023. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Andreas Ekström telefon 031-50 69 86.
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
https://jobb.ramirent.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga