Hoppa till innehåll
R3 Revisionsbyrå Göteborg logotyp

Redovisningskonsult till R3 Revisionsbyrå

Ansök nu
R3 Revisionsbyrå söker nu dig som vill bli en del av deras härliga gäng och arbeta som redovisningskonsult. Är du en driven, engagerad och noggrann redovisningsekonom? Som redovisningskonsult kommer du att färdigställa kundernas bokslut och årsredovisningar. Känns detta intressant, då kan rollen som redovisningskonsult på R3 vara något för dig!

Vårt erbjudande:

Inom R3 är vi mycket måna om varandra. Trivsel, delaktighet och arbetsglädje är centrala frågor! Det är vi tillsammans, som avgör om vårt företag är och fortsätter vara framgångsrikt eller ej. Utvecklingsmöjligheter samt kontinuerlig vidareutbildning inom yrket och bolaget är självklarheter hos oss. Hos R3 är dörren alltid öppen och vi anser att kunskap växer snabbast när den delas. Framåtanda och egna initiativ premieras.

I rollen som Redovisningskonsult kommer du ha ett nära samarbete med såväl kunder som R3:s revisorer. Avdelningen är såväl en supportfunktion för R3:s påskrivande revisorer samtidigt som avdelningen har egna kunder och externa kontaktytor. Att färdigställa kundernas bokslut och årsredovisningar är huvuduppdraget för avdelningen. För att lyckas i denna roll är du kommunikativ, serviceinriktad och inte minst trygg i dina kunskaper inom redovisning och bokslut. För rätt individ finns stora möjligheter växa i ansvar hos R3.

Din Profil:

Du är utbildad Redovisningskonsult alternativt Civilekonom med inriktning mot Redovisning eller Revision. Vi ser framför oss att du har minst ett par års erfarenhet av bokslutsarbete och redovisning. Du trivs i en roll där du ger support och service och vidare är du är nyfiken, initiativrik och uppskattar att ta ansvar samt kunna påverka din situation. Då du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och andra inom organisationen söker vi dig som har en god kommunikationsförmåga med hög integritet och driv. Kan du även lägga till humor, ödmjukhet och engagemang tycker vi att du skall söka denna tjänst.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar R3 Revisionsbyrå med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0732-036777 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

R3 Revisionsbyrå startades 1987 i Stockholm. Göteborgskontoret startade 2011. Idag har R3 kontor i Stockholm och Göteborg och är totalt ca 50 medarbetare. Vår kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning och bolagsfrågor. Genom vårt internationella nätverk kan vi även erbjuda expertis vid internationella frågor. Våra kunder består främst av ägarledda företag där vår ambition är att bygga långsiktiga värdeskapande relationer med våra kunder och att R3 ses som ett naturligt bollplank i företagandet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare