Redovisningskonsult till r2 Redovisning i Göteborg

Redovisningskonsult till r2 Redovisning i Göteborg

Som redovisningskonsult vid r2 Redovisning AB arbetar du brett med redovisningsfrågor. Du tar självständigt ansvar för att skapa värde för våra befintliga kunder. Arbetet sker mestadels vid kontoret i centrala Göteborg, bitvis hos kund. Du välkomnas till ett företag med bra stämning och ett öppet klimat där alla hjälps åt. Företaget har höga ambitioner och har som mål att växa och bli större. Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du arbeta med redovisning för både större och mindre företag. Du kommer bland annat sköta månadsbokslut, skatter, löner och upprätta årsredovisningar samt inkomstdeklarationer. Tjänsten innebär en löpande kontakt med kunder gällande specifika uppdrag och utföra konsultationer. Problemlösning kommer vara en central del i arbetet. Flertalet av de tjänster du kommer att utföra sker digitalt med kunderna.

Utbildning / erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi / redovisning, cirka tre års arbetslivserfarenhet från en roll inom redovisning samt självständigt arbete med bokslut, årsredovisningar och skatt.
Du har lätt att utrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Det är starkt meriterande om du sedan tidigare arbetat i en bred redovisningsroll på en redovisningsbyrå.

Personlighet

Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt arbete väl. Du driver dina processer självständigt och agerar lyhört och engagerat. Du trivs i samarbete med andra såväl kund som intern personal, därtill med ett flexibelt förhållningssätt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.