Hoppa till innehåll
Qlosr Group logotyp

Konfigurationstekniker IT

Ansök nu
Qlosr Group AB (publ) är ett snabbväxande IT-företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skara som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar.

Arbetsuppgifter

Att jobba som konfigurationstekniker på Qlosr's KonfigurationsCenter innebär till stor del lagerarbete och konfiguration av PC-datorer. Den huvudsakliga uppgiften är att med hjälp av våra verktyg och system plocka, packa, konfigurera, färdigställa och se till att den färdiga beställningen blir leveransklar.

Produkterna vi hanterar är främst IT/teknisk utrustning där kunden som tillval adderar kundunika konfigurationer av hårdvaran. Arbetet innefattar konfiguration av hård- och mjukvara för anpassning till kundens behov, samt hantering av inkommande teknisk utrustning där enheterna hanteras, graderas och förbereds för andrahandsmarknaden.

Samtliga uppgifter görs med hjälp av tydligt framtagna processer, riktlinjer och rutiner där vi arbetar både individuellt och i team. Du får börja arbeta med enklare uppdrag och vi ger dig den utbildning som krävs för att du skall utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker dig med
  • Energi och glädje tar dig an dagens uppgifter
  • Ser ett värde i att alltid leverera kvalité, ibland med tajta tidsplaner
  • Gärna har intresse för IT-teknik och förstår att din del i leveransen är vital för Qlosr
  • Trivs att arbeta i en grupp på cirka 10 personer där kamratskap och lojalitet uppskattas
  • Uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
Vi erbjuder dig
Qlosr är det "personliga och nära bolaget" med runt 175 medarbetare i Sverige där vi arbetar i nära samarbete med övriga kontor. Vi har en genomtänkt värdegrund och företagskultur där vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det!

Qlosr Göteborg finns på två platser i Göteborg: Kontor i Gårda och vårt KonfigurationsCenter som är beläget i Marieholm.

Ansökan

Skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande - är du intresserad så låt oss få veta det snarast

Vill du veta mer om tjänsten går det bra att kontakta Johan Zwart som är ansvarig för vårt KonfigurationCenter, ring 031-703 36 23 eller maila till johan.zwart@qlosr.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare