Hoppa till innehåll

IT säljare till Qlosr i Väst

Qlosr växer i Väst och förstärker nu vårt säljteam med en IT säljare. Du kommer utgå från något utav kontoren i Göteborg, Skara, Skövde eller Vänersborg.

Är du i början av din IT-karriär eller känner att det är dags för nästa utmaning i din karriär? Då har du hittat rätt! Vi söker erfarna säljare/kundutvecklare med huvuduppgift att utveckla våra kunder men också vara med och utveckla företaget. Din huvudroll blir att fokusera på försäljning av IT-lösningar till små och medelstora företag i Västsverige.

Arbetsuppgifter i axplock:
  • Proaktivt driver försäljning mot några av våra viktigaste kunder.
  • Utvecklar och underhåller relationer med både befintliga och nya kunder
  • Identifierar nya affärsmöjligheter och potentiella kunder
  • Äger, driver och säkerställer att budget nås avseende försäljning och ekonomi för utvalda kunder
  • Arbetar tillsammans med andra avdelningar inom företaget för att säkerställa att kundbehoven uppfylls
Vi söker dig med
  • God kunskap inom IT- och försäljning av komplexa IT-tjänster
  • Intresse och förståelse för digitala lösningar
  • Proaktivitet och engagemang att utveckla partnerskapet med våra kunder
  • Kan flytande svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Mer om dig

Som person är du lugn, metodisk och pedagogisk. Du är lyhörd, driven och samarbetsvillig, och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Att arbeta serviceinriktat är naturligt för dig, och du är van vid att ha direktkontakt med användare. Du är van att ta initiativ samt är självgående, drivs av en hög ansvarskänsla och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att knyta nya kontakter, och du är en lagspelare.

Vi erbjuder dig

Du kommer att utgå från något av våra kontor i Göteborg, Skara, Skövde eller Vänersborg. Qlosr är det personliga och nära bolaget med en stark värdegrund och företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att vara en del av ett lag där vi är hjälpsamma och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som ledstjärna tar alla ansvar för sin egen prestation och levererar mot uppsatta mål. Med ett tydligt kundfokus skapar vi förutsättningar för tillväxt samtidigt som vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Ansökan

Skicka gärna in ditt CV, du behöver inte skicka in ett personligt brev utan svara istället på frågorna som kommer dyka upp när du klickar dig vidare i ansökan. Har du några frågor kring rollerna och hur det är att arbeta på Qlosr är du välkommen att kontakta Lars-Magnus Westin på lars-magnus.westin@qlosr.se

Sista ansökningsdag är 20/12 men vänta inte till dess utan skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar kontinuerligt.

Om Qlosr

Qlosr Göteborg är en del utav Qlosr Group AB (publ) som är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner
Qlosr Group logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga