Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Nyexad maskiningenjör till företag inom fordonsbranschen!

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Ansök nu
Är du en engagerad och driven ingenjör med intresse för att arbeta med testning och verifiering? Vill du arbeta i en utvecklande roll där du kan applicera teoretiska kunskaper i praktiken? Just nu söker vi en nyexaminerad ingenjör inom området, redo att axla en roll hos ett växande och ledande företag inom fordonsbranschen!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och vi ser därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Vår kund söker en testnings- och verifieringsingenjör med fokus på NVH (Noise, Vibration, and Harshness) och hållbarhet. På avdelningen arbetar runt 20 personer i dagsläget med utvecklingen av marina- och industrimotorer. Dina ansvarsområden innefattar allt från komponentjämförelser och hållbarhetstester till installationstester av drivlinor och fordon. Du planerar testerna, samlar in nödvändiga data, utför testerna och analyserar resultaten som sedan rapporteras i testrapporter.

Vi söker någon med passion och ledaregenskaper som är intresserad av teknikutveckling och optimering av kraftsystem och drivlinor. Eftersom samarbete och nätverkande är en viktig del av arbetet, värderar vi din förmåga att arbeta i team och nätverka.

Du kommer ges en gedigen introduktion, där dagliga arbetsuppgifter kommer att variera!

Vi söker dig som:
  • Har tagit en kandidat och/eller masterexamen inom maskinteknik, elektroteknik eller liknande.
  • Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort samt tillgång till egen bil
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du strävar alltid efter att leverera ditt arbete med goda resultat och har ett stort fokus på att nå dina egna såväl som gruppens gemensamma mål. Du är dessutom utåtriktad och kommunikativ med en ständig strävan efter att driva ditt eget och gruppens arbete framåt. Vidare är du handlingskraftig och lösningsorienterad med en god förmåga att rodda och slutföra projekt. Du är en noggrann, strukturerad och analytisk person med ett stort intresse för virtuell testning och programmering! Du har även en stark vilja att både lära dig nya och utveckla befintlig kunskap inom området.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg, Torslanda

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#virtuell #virtuelltest #testning #python #matlab #ingenjör #fordon
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare