Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Mekanikkonstruktör till Consat Engineering i Göteborg!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du ansvarstagande, optimistisk och vill arbeta på ett företag i framkant? Just nu söker vi en Mekanikkonstruktör till Consat Engineering i Göteborg! Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Consats räkning en Mekanikkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Consat, för att sedan bli direktanställd på lång sikt.

Consat är ett av Sveriges ledande ingenjörsbolag som skapar förutsättningar för att samhället ska kunna utvecklas i jämn takt med digitaliseringen.

Hos Consat Engineering sökes fler mekanikingenjörer med erfarenhet av konstruktion eller produktutveckling. Bolaget består av ett gäng med stort engagemang och genuint teknikintresse som delar erfarenheter med varandra och de ser gärna att erfarna ingenjörer agerar som mentorer åt sina mer juniora kollegor. Consat arbetar med långsiktighet och respekt som utgångspunkt i sitt sätt att vara.

Consat arbetar med både mindre företag och stora internationella koncerner. Kunderna återfinns inom olika branscher och kan vara väletablerade industrier i regionen såväl som nya företag. Kunduppdrag är både på plats hos kund och på egna kontoret i Partille och på Lindholmen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en av Consats stora, viktiga och långsiktiga kunder. Dina arbetsuppgifter kan inkludera:
  • Arbete med olika konstruktionsprojekt hos kund, där vissa är större och andra mindre
  • Arbete med layouter, det kan exempelvis vara ombyggnader i en fabrik som man sitter med, eller omkonstruktion av maskiner
  • Arbete med administration
  • Arbete med att välja ut vilka delar som ska ritas och anpassar detta till kundens behov
Vi söker dig som:
  • Gillar att lösa problem och att lära dig hur saker funkar
  • Har relevant erfarenhet av mekanikkonstruktion
  • Drivs av att hjälpa kunden skapa lösningar de eftersträvar
  • Kan tala samt skriva flytande svenska och engelska
  • Har mycket goda kunskaper i SolidWorks. Meriterande om du har kunskap av fler verktyg som exempelvis Creo eller Catia
  • Är öppen för förändring och att den ena dagen är inte den andra lik
START: Q3/Q4 2024
OMFATTNING: Heltid
KOMMUN: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!