Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Facility Manager över sommaren, möjlighet till extrajobb i höst!

Ansök nu
Vill du ha en varierande roll på en stor arbetsplats? Trivs du med att vara kontorets spindel i nätet? Då ska du läsa vidare! Just nu söker Swedbank en Facility Manager till Göteborg. I rollen arbetar du med problemlösning i fokus och har nära dialog med bankens andra enheter för att säkerställa kontorets dagliga drift samt underhåll. Låter det spännande?

Ansök redan idag, tjänsten kommer att tillsättas med kort varsel!

START: Omgående

OMFATTNING: 50-70% över sommaren med möjlighet till förlängning på deltid jämsides dina studier i höst

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Information om tjänsten
I rollen som Facility Manager är du en viktig resurs i Swedbanks högt prioriterade arbete att säkerställa kontorets dagliga drift samt underhåll. Du kommer sitta i Swedbanks lokaler både på Anders Karlssons Gata samt Södra Hamngatan och tillhöra en enhet som präglas av problemlösning och serviceanda. Tillsammans jobbar enheten med att supporta och serva de verksamheter som är baserade på kontoret. Självklart börjar du din anställning med en introduktionsutbildning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank.

Rollen är perfekt för dig som studerar inom administration, ekonomi eller fastighetsförvaltning och vill skapa meriterande erfarenheter inför framtiden. Under din anställning är arbetstiderna flexibla där arbetsdagen startar mellan 07:00-08:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: sofie.jonsson@pn.se

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord,

Sofie Jonsson

Götgatan 11, 411 05 Göteborg

Observera även att kreditupplysning kommer göras innan eventuell anställning.

Arbetsuppgifter
Som Facility Manager på Swedbank säkerställer du kontorets dagliga drift och underhåll. Enheten Facility Service arbetar både förebyggande med service samt utför arbeten på avrop. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Hantera säkerhetsfrågor & larm, beställning av inpassering
  • Kontaktperson för alla leverantörer t.ex. städ, post och kaffeleverantör
  • Säkerställer rutiner/processer för drift/underhåll så som besök, posthantering etc.
  • Hantera AV-teknik i mötesrum och konferenser
I rollen som Facility Manager har du en nyckelposition på kontoret och agerar som spindeln i nätet för att säkerställa att lokalens dagliga drift.

Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som Facility Manager hos Swedbank behöver du vara en utåtriktad person som trivs i det sociala samspelet. Vidare ser vi att du är en person som uppskattar en varierad och flexibel vardag där problemlösning står i centrum. Självklart är du en serviceinriktad person som uppskattar att hjälpa medarbetare, kollegor och andra externa parter. Krav för tjänsten är flytande svenska i tal samt skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för fastighetsfrågor och AV-teknik men det är inte ett krav för tjänsten.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare