Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ekonomiassistent till Collicare sökes!

Ekonomiassistent till ColliCare, ta chansen och sök direkt!

Rollen som ekonomiassistent hos ColliCare innebär att du tillsammans med dina kollegor stöttar bolaget med ekonomiskt och administrativt arbete. Ditt primära ansvarsområde är att hantera och administrera kund- och leverantörsreskontran samt lättare löpande bokföring. Övriga administrationsuppgifter förenliga med sedvanligt kontorsarbete kan även förekomma. Du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder och leverantörer, som representanter från våra olika kontor runtom i världen.

Mer information om tjänsten
Professionals Nord söker för ColliCares räkning en Ekonomiassistent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Collicare under uthyrningen.

ColliCare är ett logistikföretag baserat i Göteborg som erbjuder skräddarsydda transportlösningar för sina kunder. Företaget har ett brett utbud av tjänster som inkluderar sjö-, land- och flygfrakt, tullhantering och lagerhantering. Collicare fokuserar på att erbjuda hög kvalitet och personlig service till sina kunder och har etablerat sig som en pålitlig partner inom logistikbranschen.

Du erbjuds:
  • Ett härligt team där det alltid är nära till stöttning och skratt
  • En möjlighet att utvecklas inom ekonomi
  • Möjlighet att arbeta deltid under resterande del av året vid behov
Arbetsuppgifter:

Du kommer i rollen som ekonomiadministratör exempelvis att:
  • Sköta kundfakturering
  • Arbeta med leverantörsreskontra
  • Påminnelsehantering och inkasso
  • Stöd vid månadsstängning
  • Ett brett administrativt arbete
Vi söker dig som:
  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter som är listade ovan
  • Har goda kunskaper i det svenska samt det engelska språket i tal och skrift
Viktigt är att du har god datorvana och med enkelhet kan sätta dig in i hur nya system fungerar.

Din personlighet är superviktig för att du både ska bli lyckosam och trivas i rollen. Du är en strukturerad person som vet hur viktigt det är att vara noggrann och planera för att möta deadlines. Du gillar att ta initiativ och ser därför utmaningar som möjligheter. Du är social och positiv vilket medför att du trivs i en miljö med nära samarbeten och kontaktytor med ekonomer, såväl som icke-ekonomer.

START: Omgående med viss flexibilitet för uppsägningstid.
OMFATTNING: Heltid, 5 månader
STAD: Göteborg, Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Adrian Couture
Email
Sista ansökningsdag
22 apr. 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare