Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du arbeta på ett bolag i framkant inom teknik och utveckling? Vill du arbeta inom automation och självkörande truckar? Vi söker just nu en Applikationsingenjörer för att utöka vår verksamhet på Toyota med bas i Göteborg!

Information om tjänsten och bolaget:

Professionals Nord söker i samarbete med Toyota Material Handling en Applikationsingejör. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du sedan anställs direkt hos Toyota.

Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Automatiseringen inom logistik och materialhantering ökar snabbt, främst för att det finns möjligheter till minskade driftskostnader och ökad effektivitet, men även på grund av förarbrist. Toyota är en ledande aktör i branschen och affärsområdet Logistics Solutions fortsätter att växa. Logistics Solutions levererar bland annat självkörande truckar, så kallad AGV - Automated Guided Vehicle, men även andra automationslösningar kopplade till materialhantering samt rådgivningsverksamhet kopplat till logistik och automation.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Applikationsingenjör arbetar du främst med att driftsätta skräddarsydda autopilotsystem med fullt automatiserade gaffeltruckar. Du kommer att jobba med specialiserad mjukvara för att designa och programmera autopilotsystemet och dess körvägar, samt hantera IO-signaler och PLC-kommunikation med utrustning på kundens anläggning. Arbetet sker i projektform dels ute hos våra kunder runtom i Sverige, men också ifrån den egna arbetsplatsen i Göteborg. Du kommer även arbeta med support och underhåll av befintliga anläggningar. Tjänsten innefattar en del resande inom Sverige, vilket är något du därmed kan tänka dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Toyotas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
 • En trevlig och varm arbetsplats där du är viktig
 • En tillväxtresa, där du tillsammans med företaget ska växa och utvecklas
 • En långsiktig satsning på dig som Applikationsingenjör
 • En bred, rolig och varierande roll med olika arbetsuppgifter
Vi söker dig som:
 • Har utbildning inom teknik, automation, logistik, eller annat relevant område - där vi gärna ser att du har minst en högskoleutbildning
 • Har intresse för teknik eller programmering
 • Talar flytande engelska i tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från liknande tjänster och teknologi
 • Har förståelse för logistik och materialhantering
 • Har erfarenhet av PLC-programmering
 • Har erfarenhet inom industri
 • Har truckkort sedan tidigare
Dina personliga egenskaper är viktiga för hur du både kommer att trivas i rollen men också hur du kommer utvecklas. Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är analytisk.

START: September/Oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#applikation #toyota #truck #automatiseringen #teknik #automation #logistik #programmering
Mer info
Kontaktperson
Adrian Couture
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare