Säljande Servicetekniker

Säljande Servicetekniker

Säljande servicetekniker
Göteborg

Vi söker nu en säljande servicetekniker till vår nyetablering i Göteborg som kan utföra våra tjänster hos kund.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du vara en viktig medarbetare i vårt serviceteam, med arbetsuppgifterna att på plats hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör. Du kommer också vara en mycket viktig del i vår nyetablering, med arbetsuppgifter såsom försäljning, nykundsbearbetning och uppbyggnad av filial/verkstad.

Du blir vårt ansikte utåt både mot kund och våra samarbetspartners, dels för att informera om och väcka intresse för våra tjänster samt planering med kunder liksom viss projektering inför arbeten. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.

Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även vara inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Beroende på projektets storlek genomför och ansvarar du antingen för anborrning och blockering själv, eller utför det tillsammans med kollegor.

Tjänsten som servicetekniker innebär resor i både Sverige och Norden med några få övernattningar.

Du kommer att utgå från Uniwaters anläggning i Orrekullas industriområde i Hisings Kärra. 

Vem är du? 
Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller för att jobba utomhus. Du representerar Proco Services både för kunder och våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du noggrann, engagerad och lägger stor vikt vid att utföra ett bra jobb. Du har förmågan att både arbeta självständigt och tillsammans med övriga kollegor i serviceteamet.

Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller med byggteknisk verksamhet, har ett strukturerat sinne och ett intresse för försäljning så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

  • Ett kul och intressant arbete i ett företag i utveckling, med stor personlig frihet under ansvar
  • Utbildning och introduktion till vår teknik av våra seniora servicetekniker
  • En heltidstjänst med marknadsmässig månadslön och servicebil
  • Kollektivavtal och tjänstepension
  • Utvecklingsmöjligheter

 Vi söker nu även en servicetekniker i Stockholm, tycker du det verkar intressant? Läs mer här: https://www.intenso.se/sv/annons/26771319-servicetekniker-proco-services-stockholm

Ansökan 
Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har roligt på jobbet. Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan via ansökningslänken omgående, dock senast 31 mars 2023.

Mer information om oss och våra tjänster finns på www.proco.se 

Frågor angående tjänsten besvaras av Mikael Hannegård, 08 734 05 82.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
Proco Services AB är ett innovativt företag som erbjuder den nordiska marknaden en unik metod för att blockera och göra påstick på rörledningar under drift och därigenom förhindra driftstopp, tömning av system, miljöfarliga utsläpp etc.

Vi har kunder inom industrin, kraftbolag, VVS, VA, fjärrvärme/kyla och utför c:a 1 100 anborrningar/ blockeringar per år. Proco Services verksamhet kännetecknas av hög kvalitet som ger våra kunder och samarbetspartner en tydlig upplevelse av att vi levererar våra kärnvärden, förtroende, kompetens, erfarenhet, säkerhet och innovation. Huvudkontoret med verkstad ligger i Västberga, Stockholm och vår filial Syd finns i Ängelholm.

Proco Services är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 780 MSEK och hade 266 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo, produkter inom VA och VVS - IBECO och Proco Services, Solutions - Svanesunds Rör.

Vill du veta mer om oss:

www.facebook.com/procoservices/ 

www.linkedin.com/company/proco-services-ab

www.uniwater.se

Mer info

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.