Rörmontör till Preem, Göteborg

Rörmontör till Preem, Göteborg

Vi söker en erfaren rörmontör till underhållsavdelningen på Preems raffinaderi i Göteborg. Är du en noggrann person, har ett högt säkerhets- och kvalitetstänk och är en problemlösare? Då kan du vara den rörmontör vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Våra raffinaderier utvecklas i accelererande takt genom att optimera och bygga om existerande anläggningar och genom investeringar i nya anläggningar för ökad förnybar produktion. Preems mål är klimatneutralitet 2035. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära underhåll och reparationsarbete på vår raffinaderiutrustning såsom; rörsystem, ventiler, värmeväxlare, tankar och lastutrustning. I arbetsuppuppgifterna ingår också administrativa uppgifter som att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem. Du ingår i en grupp med 9 medarbetare, där arbetet till en stor del är förlagd utomhus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, förlagd till (flex) dagtid.

Beredskapstjänst förekommer.

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till underhåll och verkstad. B-körkort är ett krav. Mycket meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet av underhållsarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp men också självständigt. Arbetslivserfarenhet av rörbyggnation, rörmontage, svets samt koordinering och samordning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Lidström, 010-4504238.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 29 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!

#LI-CBI
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.preem.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (8 dagar kvar)