Hoppa till innehåll

Miljöspecialist till Preem i Göteborg

Brinner du för miljöfrågor? Vill du jobba för framtiden redan idag? Preem i Göteborg söker en engagerad miljöspecialist!

Har du erfarenhet av att arbeta med miljötekniska frågor? Har du arbetat med miljötillstånd, myndighetsrapportering och anmälningsärenden? Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad samtidigt som du bidrar till Preems vision om att minska påverkan på omgivningen? Då kan du vara den vi söker.

Ditt anställningserbjudande

Preem erbjuder en spännande och utmanande roll där du får möjlighet att arbeta på ett utav de mest moderna och miljöanpassade raffinaderierna i Europa. Som Miljöspecialist kommer du att tillhöra Preems miljöavdelning inom vilken det idag arbetar fjorton entusiastiska medarbetare. Avdelningen är ett stöd till hela Preem i miljörelaterade frågor och specifikt stöd ges till raffinaderierna avseende miljötillstånd, anmälningsärenden och myndighetsrapportering.

Förutom stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter får du som anställd även tillgång till en rad fina förmåner. Vad sägs om ett mycket generöst friskvårdsbidrag, möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan, tillgång till nytt gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, rabatt på drivmedel, vinstdelning m.m.

Vill du vara med på en utvecklingsresa där du kan göra skillnad genom att arbeta med en av de viktigaste uppgifterna på raffinaderiet i Göteborg - att minska påverkan på omgivningen? Sök jobbet som Miljöspecialist!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudfokus är att arbeta med miljötillstånd och anmälningsärenden, ofta kopplat till omställningen till förnybar produktion samt att samordna myndighetskontakter. Du arbetar i nära samarbete med drift- och projektorganisationen.

I rollen ingår bl a att:
  • Samordna, prioritera och följa upp Preems arbete med avseende på miljötillståndsansökningar, anmälningsärenden och myndighetsrapportering.
  • Samordna samt samverkan med affärsområdet raffinering, projektorganisation samt entreprenörer.
  • Ansvara för löpande myndighetskontakter
  • Utfärda och granska instruktioner
Du blir en viktig del av Preem, där vårt arbetsklimat präglas av en välkomnande atmosfär, förtroende för våra medarbetare och en stark strävan att vara branschledande när det gäller hållbarhet. Här ges du möjlighet till frihet under ansvar och att vara delaktig i hela processer - från start till mål.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde omgående med placering på raffinaderiet i Göteborg. Du rapporterar till Miljöchefen.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Våra förväntningar

Har du den här bakgrunden?
  • För att vara framgångsrik i denna roll söker dig som är Civilingenjör inom Miljö- och - eller Kemiteknik, eller har motsvarande kompetens.
  • Vi ser gärna att du har skaffat dig specifik kompetens och erfarenhet från liknande arbete inom processindustrin eller motsvarande.
  • Meriterande med erfarenhet från handläggning av tillstånds- och anmälningsärenden vid myndighet.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
Är det här du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och som kan hantera flera kontaktytor, både internt såsom externt. Du har ett stort engagemang, är målinriktad i ditt arbete och är en initiativtagare som driver ditt arbete framåt.

För oss är det av yttersta vikt att du delar våra grundläggande värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande, eftersom dessa värderingar ligger till grund för allt vi företar oss.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Preem AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Kathrine Jahnberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb