Konstruktör med intresse för produktionsteknik till PowerCell!

Konstruktör med intresse för produktionsteknik till PowerCell!

Är du en konstruktör med intresse för produktionsteknik? Eller kanske en produktionstekniker med intresse för konstruktion? Vill du vara med och förändra marknaden för energiproduktion till den bättre? Då är detta något för dig! Vi söker för PowerCells räkning en driven och engagerad medarbetare inom produktionsteknik och CAD-konstruktion. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
PowerCell söker nu en medarbetare till det team som ansvarar för övergripande support mot produktionsorganisationen. Här rör sig organisationen snabbt i arbetet mot att leverera bränsleceller och system med nollutsläpp till sina kunder världen över. Du kommer arbeta i ett litet team tillsammans med drivna kollegor för att utveckla och förbättra produktionen av PowerCells vätgasbränsleceller.

Tjänsten innebär allt från konstruktion av labb- och verktygslösningar, kalibrering av verktyg, avvikelsehantering, identifiering av flaskhalsar och produktionstoppar till hantering av data och mjukvarusystem. En stor del av rollen innebär projektbaserat arbete, där du beroende på erfarenhet och intresse får möjligheten att ansvara för projekt inom till exempel inköp, leverantörer, utrustning och effektiviseringar.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har läst en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel maskinteknik, industriell ekonomi, produktion eller motsvarande
  • Har kunskaper i Catia V5 eller annan CAD-programvara.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet från produktion och/eller konstruktion
Som person tror vi att du, utöver ditt tekniska intresse, besitter en nyfikenhet och ivrighet i att lära för utvecklas långsiktigt. Du trivs i en roll där du jobbar högt och lågt med många bollar i luften. Du är orädd och har ett starkt driv och siktar mot att hela tiden gå framåt. För att samarbetet med övriga kollegor ska underlättas ser vi gärna att du är kommunikativ och strukturerad. I en miljö med snabbt tempo och skiftande fokus och ansvar, är du som vi söker också beredd att omfamna förändringar!

OM FÖRETAGET:
PowerCell arbetar hårt för att leverera kraftfulla vätgasdrivna bränsleceller och system till sina kunder världen över. I takt med att efterfrågan på produkterna ökar, ligger företaget också i framkant i utvecklingen av bränsleceller. PowerCell tror starkt på sin teknik, och inte minst på sina medarbetares förmåga att leverera lösningar i världsklass - dels nu, men också i framtiden.

OM ANSTÄLLNINGEN
Detta är ett konsultuppdrag på 6- 12 månader vilket innebär att du till en början är anställd av oss på Friday. Ambitionen från båda parter är att du därefter blir direktanställd hos PowerCell.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi, pontus.somi@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?