Marknadskoordinator till PowerCell

Marknadskoordinator till PowerCell

I partnerskap med PowerCell söker vi nu en marknadskoordinator som ska arbeta kombinerat med både copywriting och grafiskt content. Tjänsten lämpar sig för dig med arbetslivserfarenhet inom området samt en stark initiativtagande förmåga. Här förväntas du vara drivande i att såväl förvalta som utveckla det befintliga marknadsarbetet på hemsidan, LinkedIn och sociala medier.

Avsikten med uppdraget är långsiktig där du inledningsvis kommer arbeta som konsult via OIO. Samarbetet kommer löpande utvärderas och på sikt finns möjlighet till anställning direkt på PowerCell. Du kommer arbeta i nära samarbete med nuvarande och framtida marknadschef samt ytterligare en marknadskoordinator. Kulturen på arbetsplatsen präglas av nytänkande och öppenhet inför förändring. Med det sagt förväntas du vara bidragande och drivande i att komma med egna idéer och initiativ.

Om PowerCell
PowerCell arbetar hårt för att leverera kraftfulla vätgasdrivna bränsleceller och system till sina kunder världen över. I takt med att efterfrågan på produkterna ökar, ligger företaget också i framkant i utvecklingen av bränsleceller. PowerCell tror starkt på sin teknik, och inte minst på sina medarbetares förmåga att leverera lösningar i världsklass - dels nu, men också i framtiden.

Läs mer på PowerCells hemsida.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar som marknadskoordinator kommer vara att arbeta med både förvaltning och utveckling av copy samt grafiskt material. De huvudsakliga kanaler du kommer arbeta i är PowerCells hemsida, LinkedIn samt sociala medier.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
 • Förvalta/uppdatera befintligt samt ta fram nytt content på hemsidan, både i skrift och grafisk form
 • Hantera kommunikation via LinkedIn
 • Skapa innehåll till övriga sociala medier (exempelvis Instagram)
 • Identifiera samt driva möjligheter till förbättring/utveckling generellt inom marknadsområdet
Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Har minst ett års erfarenhet av en marknadskoordinerande roll
 • Har kunskap och intresse inom både copywriting och grafiskt material
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person förväntas du vara initiativtagande. Du har en förmåga att identifiera möjligheter och sätter därefter igång aktiviteter samt argumenterar för och förklarar varför aktiviteterna ska genomföras. Med det sagt tar du stort ansvar för din uppgift, strukturerar själv angreppssättet och driver uppgiften i mål. Din skriftliga kommunikativa förmåga kommer vara viktig då copywriting är en stor del av tjänsten. Likaså den kreativa förmågan när det kommer till grafiskt material. Utöver detta förväntas du vara en person med god social- och samarbetsförmåga.

Om rekryteringsprocessen & anställningen
Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd hos OIO och arbeta på plats hos PowerCell, därefter finns möjlighet till förlängning alternativt anställning direkt hos PowerCell. Uppdraget påbörjas snarast möjligt med hänsyn till kortare uppsägningstid.

Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Start: Snarast möjligt med hänsyn till kortare uppsägningstid
 • Placering: Göteborg (Ruskvädersgatan 12)
 • Lön: Fast månadslön
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (52 dagar kvar)