Hoppa till innehåll

Frontendutvecklare (Vue.js), PostNord Strålfors

Utveckla systemen som utgör kärnan för infrastrukturen i Sverige! Vi söker frontendutvecklare till PostNord Strålfors i Alingsås!

Bli en del av Nordens ledande företag inom digital kommunikation! Visste du att vi på PostNord Strålfors bygger systemen som möjliggör en stor del av den digitala kommunikation som sker i samhället kring bland annat logistik av paket och fakturor? Här blir du en viktig del i ett frontend-fokuserat team där stora satsningar görs för att förenkla upplevelsen för våra kunder.

Vi söker frontend-utvecklare (Vue.js) som vill ta lead för detta!

Vi erbjuder dig
 • Bli en del av ett nystartat team som gillar ny teknik där lärande och testande av nya tekniker är en integrerad del av vardagen och innovationssprinten är helig
 • Utveckla lösningar byggda i Vue.js, Node.js på plattformen OpenShift
 • Bygga lösningar som genererar samhällsnytta genom att underlätta vardagen för våra kunder och få den digitala infrastrukturen i samhället att flyta på smidigt
 • Komma in på ett bolag inom förändring med fokus på att dra nytta av vad den digitala transformationen möjliggör
 • Möjlighet att ta frontend-lead och hjälpa oss lyfta våra gränssnitt ytterligare i nära samarbete med UX
Det här gör du hos oss

Vi har precis lanserat en plattform där vi samlat alla applikationer som våra kunder använder under samma gränssnitt. Här kommer du bl.a att:
 • Optimera plattformen med kunden i fokus
 • Ansvara för gränssnitteten på Strålfors tillsammans med teamet och bl.a ta fram best practice och bygga standardiserade komponenter
 • Utveckla tjänster enligt DevOps-principer
 • Utveckla företagets IT-strategi och arbeta mot en tjänstebaserad arkitektur
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra teamet Customer Experience som består av fullstackutvecklare, frontendutvecklare, UX, PO samt ambulerande scrummaster. Vi jobbar agilt enligt SAFE och sitter på fint kontor i Alingsås. Vi har en flexibel remote policy men försöker ses på kontoret några dagar i veckan.

Mer om dig

Vi söker dig som gillar att ställas inför tekniska utmaningar som både är stimulerande och lärorika. Det är en självklarhet att du motiveras av programmering och problemlösning samt gillar att lösa problem med andra. Vi tror även att du är en ansvarstagande person och för dig faller det sig naturligt att fatta beslut både gällande teknik och struktur/arbetssätt. Du har några års erfarenhet av frontendutveckling där du gått på några nitar och har en idé om varför man väljer en väg framför en annan.

Tjänsterna som du kommer att arbetet med är främst front-end och access relaterade tjänster som ska göra det enkelt för våra kunder att uppleva och konsumera de tjänsterna som företaget erbjuder. Vår teknikstack består bland annat av:
 • Vue.js och Node.js
 • Azure
 • OpenShift
 • Elastic search
 • Microtjänstorienterad arkitektur och Rest APIer
Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
PostNord Strålfors logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Sandra Peiper
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

PostNord Strålfors är en viktig del av samhällets kommunikationsinfrastruktur och vi hanterar årligen över en miljard kommunikationsmeddelanden och fakturor åt våra kunder i Norden. Vår målsättning är att vara våra kunders strategiska partner för digitalisering och vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande och vår nordiska plattform. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och det är våra 700 kollegor som varje dag möjliggör vår framgång. PostNord Strålfors är en del av PostNord-koncernen, den ledande leverantören av kommunikations- och logistiktjänster i Norden.

Vi har en kultur som kännetecknas av öppenhet, starka samarbeten, omtänksamhet och god kommunikation, och vi vet att mångfald och inkludering är en nyckelfaktor för att möjliggöra innovation och nytänkande.

Var med och skapa framtiden. Vi är idag mitt i en expansiv fas där vi vill ha med dig som vill vara med på, och bidra till, vår förändringsresa.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Mölndal
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga