Hoppa till innehåll
Ports Group AB logotyp

Sales Development Representative

Är du intresserad av affärer och trivs nära samarbete med många interna och externa kontakter? Är du flexibel och triggas av att vara med och bidra till förändring och bygga nya relationer? Då kan rollen som Sales Development Representative vara rollen för dig!

Om företaget
Ports Group levererar ett heltäckande skydd av varumärken och är experter på varumärkessäkerhet. De erbjuder skräddarsydda paketlösningar för skydd av sina kunders företagsportföljer.

Om rollen
I rollen som Sales Development Representive (SDR) hos Ports Group agerar du bryggan mellan säljteam och potentiella kunder. Ditt fokus kommer ligga på att skapa nya affärsmöjligheter genom att identifiera, kontakta och kvalificera potentiella kunder vilket du gör både genom att du ansvarar för att hantera leads via digitala spår och aktiviteter samt aktiv prospektering.
Du bidrar aktivt i förarbetet inför kundmöten genom att göra behovs- och riskanalyser samt förser Client Managers med relevant information. I korthet kan man säga att ditt viktigaste uppdrag är att verka för nya affärsmöjligheter och underlätta försäljningsprocessen.
Rollen har både interna och externa kontaktytor där du i viss mån är med och formar den till din egen med ett ökat fokus på det kommersiella där du kommer följas upp på aktiviteter och resultat. Du kommer ingå i ett team om två andra SDR, placerade i Göteborg och på Malta samt rapporterar till Head of Sales Operations.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Identifiera, kontakta och kvalificera potentiella kunder.
  • Generera leads via digitala spår och prospektering och förmedla vidare till Client .
  • Genomföra behovs-och riskanalyser på prospekt.
  • Bidra i förberedelser inför kundmöten tillsammans med Client Managers.
Om dig
För att trivas i rollen som SDR ser vi att du har ett inre driv och ett intresse för affärer. Sannolikt trivs du med samarbeten både med interna och externa ytor samt har en god personlig flexibilitet där du triggas att vara med och bidra till förändring och lösa utmaningar!
För att passa i rollen har du ett stort intresse för affärer och har sannolikt stött på försäljning i någon aspekt samt har en god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift.
Vidare har du en god digital kompetens har en tidigare vana av att arbeta i CRM/Affärssystem.

Viktigt för rollen är:
  • Starkt intresse för affärer och gärna tidigare erfarenhet av försäljning.
  • God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.
  • Erfarenhet och kännedom av CRM/Affärssystem.
  • God planering-och koordinerande förmåga.
Meriterande:  
  • Erfarenhet av liknande roller
  • Erfarenhet av IP eller angränsande branscher
Ports Groups erbjudande
Ports Group befinner sig i en expansiv fas och erbjuder dig att vara med på en internationell resa. I deras strategi ligger både organisk tillväxt samt tillväxt genom förvärv vilket gör det till en spännande och föränderlig miljö. De erbjuder också bra förmåner, konkurrenskraftig lön samt en möjlighet till att arbeta utomlands på något av deras kontor över Europa.

Praktiska detaljer
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg / Malmö / Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + provision
 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare